Ja nie wgłębiam się za bardzo w klimat kłótni ale:
Cytat:
1. nic nie wnosisz
kuli`ego jest jakoś "mniej" niż innych - wg mnie.
Cytat:
2. nie masz za grosz kultury
pięknie nam to udowodniłeś tutaj
Cytat:
leje na to i na ciebie szczochu
Cytat:
6. Twoje obowiązki na forum sprowadzają się do "ostatnia wizyta:wczoraj 14:36 (czas wizyty 0 minut)"
fakt, nie da się zaprzeczyć.
Pozostałe punkty pewnie też się zgadzają, a przynajmniej w ogole nie starasz się obronić siebie. Zamiast się bulwersować i marnowac czas na puste posty napisałbyś coś co pomoże rozwiązać sytuacje, bo złość piękności szkodzi. Problemy najlepiej rozwiązuje się dialogiem, chyba że któraś ze stron nie umie rozmawiac
SID: 0:0:19219986 Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 323 Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2011-11-12, 13:09
Dobra boshe może się nie znam ale już jedną awanturę miałem na tym forum ( Trylogi : ** ) i żałuje jej . Zrozumiałem to jak już było po wszystkim więc proszę was żebyście przemyśleli obaj swoje zachowanie i nie żałowali potem swych słów , uczynków , kłamstw itd. Lubie was obu więc moja opinia jest bezstronna.
Pozdrawiam zapiekanka
( gracz )
-------------------- : ***
Kupiłem AK M4 i Zapiekankę
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.