Wysłany: 2011-07-23, 10:20 Skarga na Admin Sponsorr
Witam!
Dziś około godziny 10 dostałem bana, przez admina Sponsorr za [txt] lecz nie bylem na txt latałem jedynie na pajęczynie (Gigantyczny Pająk) z tego co wiem to jest klasa dla wszystkich.
Lecz to nie pierwszy raz kiedy dostalem bana za free, po za tym admin Sponsorr woli sobie pograc niz pilnowac serwera to jest poprostu przeciwienstwo dobrego admina, banowanie graczy za dobre itemy na innych serwerach z innych sieci by juz dawno nie mial admina.
Proszę, o pozytywne rozpatrzenie Skargi.
PS: Jak wy sie nim nie zajmiecie to ja sie tym zajme.
Hah Chmielu wcale nie latałeś po txt. W każdej rundzie się czaiłeś -,- Zasłużyłeś na bana i tyle w temacie. Sponsorr dobrze zrobił, a swoje obowiązki moim zdaniem wypełnia bardzo dobrze. Nie "cacka" się z takimi typkami jak ty i chwała mu za to. Dziękuje dobranoc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.