SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-07-27, 11:44
Stinger, nie byłeś początkującym graczem, więc dostałeś bana a nie upomnienie, które powinno być, to muszę przyznać.
Wiem że BMW afkuje co jakiś czas i ma swoje inne odchyły, ale skoro Battle dał mu admina to wiedział co robi.
I ostatnie co w Twojej wypowiedzi mnie najbardziej "poruszyło". Nie zbierałem się na to 5 dni, tylko zaledwie 10 minut. Udzielam się w tematach które są świeże czyt. otwarte.
Sory że po 3 dniach, ale dopiero dzisiaj od 23 lipca miałem dostęp do internetu, zainteresowani wiedzą dlaczego.
Do "usłyszenia" za kilka dni Stinger, i do "zobaczenia" za dwa tygodnie na serwerze, wtedy pogadamy.
nie dostał indywidualnego ostrzezenia, pisałemna glownym czacie WIEC NIE MA OPCJI ZEBY TEGO NIE WIDZIAŁ I NIECH MI TU NIE WMAWIA ZE NIE !!! jest stałym graczem i ciagle powtarza ze gramy TP !! to sam powinen ludzi poprawiać a nie samemu latać.. !
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
@Wieszcz
Nie posłuchałeś mnie i nie przeczytałeś dwa razy, bo widzę że dalej nie rozumiesz. To powtórzę a Ty w końcu zrozum! Bo więcej pisać nie będę. Nie będę Ci więcej odpowiadał. No chyba że mnie zmusisz i mocno zirytujesz. Szkoda mi czasu na polemikę z Tobą. W wolnym czasie ( którego mam bardzo mało ) wolę odpalić cs'a niż się użerać z gościem który nie rozumie nawet co czyta
Gracze powinni być równo traktowani. Bez względu czy to admin czy to zwykły gracz. Bez względu na staż bo ten gra miesiąc a ten rok. Rozumiesz ?
Co do admina to może jednak nie wiedział i teraz się dowiaduję ? Bo jeżeli wiedział to gratuluję udanej selekcji :)
10 min. ? To i tak się zbierasz jak diesel na mrozie To są tematy przeterminowane. Owszem nie są zamknięte co nie znaczy że trzeba je odświeżać. Czy temat musi być zamknięty żebyś w końcu zrozumiał że w tematach które zostały wyjaśnione/wyczerpane Twój komentarz jest zbędny ? Czyli tak jak 95% polityków. Będę dawał Ci przykłady to może będziesz łatwiej łapał co ? Szkoda że nie można malować bo bym Ci obrazkowo tłumaczył :D
Nic się nie stało ale na przyszłość 3 grosze zostaw dla siebie bo są nadzwyczajnie zbędne kapisz ? Dzisiaj ciężko z pracą także oszczędzaj pieniądze. Sam widzisz że Ci net-a odcięli - zainteresowani to wiedzą :D Także posłuchaj mojej rady.
Do usłyszenia na pewno nie bo ta polemika prowadzi donikąd.
Do zobaczenia myślę też nie... nie chciał byś mnie zobaczyć :) Spokojnie jak shrek nie wyglądam chodzi o coś innego
Bywaj....
@bmW
Nie będę Ci wmawiał chcesz zobaczyć filmik ? Nagrywam filmiki z każdej gry automatycznie a że mało ważą to je kolekcjonuję. Kiedyś stworzę film maybe ale to mało istotne.
Mam tego masę ale jeżeli będzie trzeba to poszukam. Ale umówmy się jeżeli będzie tak jak mówię to zrzekasz się adma i przestajesz tu grać , jeżeli będzie na odwrót to więcej mnie na serwerze nie zobaczysz. Umowa stoi ? Jesteś człowiekiem honoru ? Chyba nie puszczasz słów na wiatr ? Bo takie są nic nie warte.
Więc jeszcze raz powiem Ci jak było. Ty to przeanalizuj, sięgnij pamięcią może Cię olśni.
Była to mapa train. Wszedłeś do gry w połowie~ jako TT i od pierwszej rundy byłeś afk. Stałeś tak około 5 rund jak pisałem. W 5 rundach się "obudziłeś" po zwróceniu uwagi przez kilku graczy oznajmiłeś że musiałeś sobie pogadać. Po swoim pierwszym dedzie od razu dałeś mi bana za rasz. Nie napisałeś żadnego ostrzeżenia bo na logikę kiedy ? Skoro byłeś afk ? Zagrałeś 1 runde i ban więc nie miał byś kiedy tego nawet na pisać. Nie pier.... za przeproszeniem głupot.
Przyznaj się do błędu i powiedz , że mam rację albo zgódż się na moją propozycję ? W przypadku odrzucenia tych dwóch opcji będziesz dla mnie i podejrzewam też dla wielu tchórzem który nie potrafi przyznać się do błędu a do tego bezczelnie kłamie. To jak ?
Cytat:
jest stałym graczem i ciagle powtarza ze gramy TP !! to sam powinen ludzi poprawiać a nie samemu latać..
Jesteś stałym graczem a do tego adminem ciągle kickujesz ludzi ze afk a sam afkujesz. Powinieneś dawać dobry przykład a nie negatywny.
Jeszcze masz coś do powiedzenia ? Chętnie skontruje.
omg... nic eis z Toba nie będę zakładał, po drugi wydaje misie ze Bana Ci wlepiłem na Kabulu a nie na trainie ;]]]]]] i co Ty do mnie piszesz 'zrezygnujesz z admina i nie będziesz grał na tym serwerze" a co średniowieczne wygnanie ?: fff ban moim zdaniem 100% słuszny i mI TUTAJ NIE P****L ZE NIE ;]]]]]]] bo nie ma ochoty na rozkminy jakiegoś zakompleksionego dzieciaka który ma problemy ze sobą i pisze jakieś głupoty na forum bo w realnym świecie boi się co kolwiek powiedzieć ;]]]]] bo drugie NAWET JEŚLI SIĘ POMYLIŁEM TO MAM DO TEGO PRAWO (CHODZI MI TUTAJ O ZAJŚCIE Z TWOJA OSOBA ) WIESZ ILE LUDZI BANOWAŁEM/KIKOWAŁEM ZA TO ?? I PRZESTAŃ MI TU pi***olić LEPIEJ WRZUĆ TO DEMKO I ZOBACZYMY JAKA JEST PRAWDA BO NA HTLV NIESTETY NE MA JUZ DEMEK Z DNIA 17.07.................................... I WYLUZUJ BO ku*** NAPRAWDĘ MNIE JUŻ W******Z ; ]]]] I TERAZ NIE pi***ol MI JUZ O KULTURZE JAKA POKAZUJE BO KAŻDY MA GRANICE SWOICH NERWÓW A TY JE PRZEKROCZYLES ;]]]]]
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Czyli tak jak myślałem - boisz się :) Udowodniłeś tym że jesteś zerem w pełni słowa tego znaczeniu.
To Ci się żle wydaje. Widzisz... gubisz się, mylisz fakty mimo to twardo trzymasz się swojego.... żałosne :)
Chciałem dać Ci szanse żebyś pokazał że masz honor, że nie kłamiesz. Przeliczyłem się... Ty nie masz pojęcia o honorze :)
"Dzieciaka" ? Popatrz na wiek, pisownię, składnie i kto tu jest dzieciak ? Trochę więcej szacunku. Życie jeszcze nauczy Cię pokory.
"Zakompleksionego" ? Mama nie uczyła żeby nie używać słów o których się nie mia pojęcia ? No bo jaki niby kompleks u mnie dojrzałeś ? Ty nawet nie widzisz czubka swojego nosa.
Nie mam żadnych problemów ze sobą. Jestem człowiekiem opanowanym chyba że ktoś wyprowadzi mnie z równowagi wtedy za siebie nie ręczę. Skąd Ty w ogóle bierzesz te swoje mądrości
Boi się ? Człowieku. Jak możesz pisać coś o czym nie masz pojęcia. Po raz kolejny się pytam ? Zapewne Cię to dotyka w życiu prywatnym dlatego próbujesz wmówić to innym... przykre ale jakoś mnie to nie dziwi :)
Tu gdzie mieszkam jestem szanowany... zdziwił byś się jak bardzo :)
A czy ja gdzieś powiedziałem że nie masz prawa do pomyłki ? Owszem masz! Każdy się myli. Nawet sędzia popełnia błędy. Nikt nie jest nie omylny. Jednak bądż dorosły i się do niej przyznaj. Kłamco bez honoru:lol:
Chyba że ten wiek jest zmyślony. Patrząc na to co wypisujesz jest to jak najbardziej możliwe.
Wiesz ile mi zajmie szukanie tego... muszę mieć jakąś korzyść za poświęcony czas. Choćby satysfakcję :) Ale strach Ci nie pozwala bo wiesz że mam rację jednak nie masz odwagi się przyznać.
Widzę na końcu jakieś problemy emocjonalno-psychiczne. Wypij sobie meliske, zapal blanta- pomaga.
Co tu dużo gadać o kulturze... Twoja jest zerowa. Zresztą czego oczekiwać po gościu o nicku "bmW" Chodzi mi o stereotyp :)
Stinger71, za dużo ironi - niektórzy to widzą ;P Wy jesteście obydwoje warci siebie. Przestańcie już pisać te smuty i zacznijcie grać... Wiem, że się nie lubcie i każdy musi odpowiadać na post poprzednika, ale no ludzie ile można. Niech jeden drugiemu ustąpi i po kłopocie.
Aha i jeszcze jedno Stinger to nie jest twój "rejon" czy miasto tylko forum i tu nie pokażesz jak duża masz muskulaturę czy jakich masz koleszków lub jak bardzo jesteś szanowany. Niestety, ale jak by na to wszystko spojrzał Bartu to najpierw by szukał prawdopodobnie argumentów przeciw Tobie ( tak samo by zrobiła reszta adminów), bo jesteśmy jedną grupą. Także nie spinaj się za bardzo, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Bmw i Ty też już wyluzuj.
Down: Rejon to tak przy okazji, bo już myślałem, że w dalszej części zaczniesz pisać jak pseudo gangster. Może i nie Ty go odświeżyłeś, ale go niepotrzebnie drążysz.
Ostatnio zmieniony przez Paradise 2011-07-28, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
Paradise nigdzie nie pisałem że to mój rejon więc nie wiem skąd to wziąłeś
Ja to doskonale wiem i zaręczam Ci że nie musisz mnie pouczać bo ja głupi nie jestem. Może i ciągle się edukuję ale tylko dlatego żeby mieć lepiej w przyszłości a nie z braku wiedzy
Ja nie muszę nic pokazywać, bo po co ? Odpisałem w ten sposób, bo "gówniarz" (tak gówniarz, bo tak się zachowuje) nie będzie mnie oczerniał w ten sposób nie znając mnie.
Cóż taki już jestem. Mam swoją dumę i się szanuję i nie pozwolę żeby taki czy owaki pisał w ten czy inny sposób na mój temat :)
Ja się argumentów nie boję :) Zawsze mam jakiegoś asa w rękawie.
Spinam ? Proszę Cię... jak pisałem dla mnie temat był już zamknięty. Nie ja go odświeżałem.
Nie odpisał bym Wieszczowi gdyby mnie nie zirytował. Nie odpisał bym bmW gdyby sobie pogadał i NIE KŁAMAŁ... a skłamał. Tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.