Wysłany: 2009-09-04, 14:36 Skarga na admina Bui.B - ban na zawsze za nic !
BUILD 4383 SERVER (0 CRC)
Server # 459
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Bui.B
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : saddamslupsk
[AMXBANS] Reason : ' Ublizanie adminowi jak i graczom '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http :
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 193.239.125.200 '
[AMXBANS] ===============================================
R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/arizonart.tga
Kicked : Masz BANA
Chciałem zgłosić skargę na admina Bui.B z powodu nałożenia na mnie bana dożywotniego za coś, czego nie popełniłem. W/w admin używał cheaty - poinformowałem go, że nagram demko - próbowałem wejść na specta ale ciągle mnie wrzucało do TT - w końcu wyrzuciło mnie z serwera - sprawdziłem konsolę i connect'a i ku moim oczom ukazał się komunikat w/w.
Powód bana jest wyssany z palca - nikogo nie obrażałem - nawet nie używałem praktycznie micro - a już na pewno nie pisałem nic na czacie. Jeśli obrażałem admina i graczy, to proszę o dowody. Jeśli nie ma dowodów (chyba, że je ktoś spreparuje - dlatego proszę head admina o dokładne sprawdzenie stanu faktycznego o ile to możliwe), to wnoszę o unbana a Bui.B'a o usunięcie z grupy adminów z powodu "nadużywania władzy". To że ktoś jest adminem to nie uprawnia go do używania WH. Na mapie dd2 wyskoczył z budynku od B (lewa strona) i TT zasunął 1 strzałem od razu HS - podobnych sytuacji było kilka z udziałem Bui.B'a - ktoś mi powie że to nie WH..??
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 69 Skąd: Kto zna ten wie ;)
Wysłany: 2009-09-04, 15:01
Nie tylko ja to moge potwierdzic może to potwierdzić również gracz o niku KDV destroyer gdyż przebywał z toba w chwili gdy mnie obrazalaes w teamie i mi to powtorzył więc nic z palca nie jest wyssane obrażałeś moją osobe i nie tylko Do tego zaczołeś mnie wyzywać od czitów co nie raz juz mi sie zdarzało byś pograł tyle co ja w tą gre to przypuszczam ze tez bys tak gral ale jak ktos jest beztalenciem i nie potrafi ogarnac ze ktos moze grac lepiej i wiecej od ciebie no to przykro mi bardzo z tego powodu. A i co do wyrzucania i przenoszenia do tt to zwykłe oszustwo grałem se normalnie i gadałem z typkami z teamu nic nie robiłem z powyżej wymienionych czynności zwykła gra Pozdro aa no i jeśli nagrywałeś demko no to czekam na nie tu i teraz lub na jakies ss z gry.
Ostatnio zmieniony przez Bui 2009-09-04, 15:05, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze nikogo nie obrażałem - mój nick to saddamslupsk - j/w tylko jakiś inny gracz. 1 świadek to nie jest dowód - czy jak ja powiem, że ten z KDV kogoś obrażał i mi ktoś przytaknie, to w to uwierzycie..? wątpię... - lecz gdybym był admem, to pewnie sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej..
Dlaczego mam mieć bana za coś, czego nie zrobiłem..?
Co do banów nakładanych przez w/w admina miałbym pewne zastrzeżenia - za wulgaryzmy gość dostaje perma a inny koleś za czity dostaje 5 minut bana.. - omg O_o
Oto dowód : http://bany.serwer.slupsk.pl/ban_list.php
Proszę przejrzeć bany nakładane przez tegoż admina.
Co do cheatów - dziwne, bo na dd2 grałeś tak, że byłeś nr 1 - staty ponad 50 na 12 dedów, natomiast po wywaleniu mnie z serwa twoje staty na innej mapie już nie były takie dobre...
Gram w tą grę na tyle długo, żeby rozróżnić cheatera od farciarza / "pro" - a ty nim z pewnością nie jesteś i nigdy nie będziesz. Znam ludzi co grają w tą grę 8 lat !! i tak dobrze nie strzelają HS zza ściany - rozumiem 1 raz mieć szczęście i walnąć HS że nawet awp lub 550 nie zdoła przybliżyć ze znacznej odległości - a ty dokonałeś tego wiele razy i to 1 - podkreślam 1 !! strzałem - to absolutnie niemożliwe !!
Żałuję, że w ogóle się odezwałem i że na słupskim serwie nie da się wbić na specta bo bym od razu nagrał demko i wtedy nie byłoby wątpliwości co do wall hacka tejże osoby. Sądziłem, że admini grają uczciwie - jednak ten admin temu zaprzeczył i to definitywnie, natomiast reszta osób mu przytakiwuje, choć niczego nie widziała a dowodów brak - świadek to nie jest dowód - szczególnie bo to kolega !! bynajmniej niewystarczający !... (rozumiem http://serwer.slupsk.pl/viewtopic.php?t=4 <<<--- pkt UWAGI - lecz w tym wypadku TEN konkretny admin nie ma racji).
Najbardziej ubolewam na tym, że sam jestem ze Słupska - mam 23 lata (ale to szczegół) i przez jakiegoś dzieciaka z Ustki (17 latka pomagającego sobie w grze cheatami, do czego nawet nie ma cywilnej odwagi się przyznać) mam bana za coś, czego nigdy w życiu nie popełniłem.
To nie pierwszy przypadek stosowania cheatów przez kogokolwiek na Słupskim serwerze TP. Osoby mające w nicku KDV używają ich stosunkowo często - nieraz się z tym spotkałem (latający celownik choćby).
Uważam, że nadanie perma przez jakiegoś małolata z Ustki i jego zmiana na tydzień przez wyższego rangą admina wcale mnie nie pociesza i dziękuję za taki serwer, na którym dostaje się bany "za nic" (za to, że admin czituje a zwykły gracz to zauważa i zwraca takiemu uwagę, by ten wyłączył czity, natomiast on go banuje za obrazę admina i innych graczy) bo na całe szczęście serwerów jest mnóstwo i administracja nie pomaga sobie cheatami oraz nie banuje za nic.
Wysłany: 2009-09-04, 16:39
saddam napisał/a:
To nie pierwszy przypadek stosowania cheatów przez kogokolwiek na Słupskim serwerze TP. Osoby mające w nicku KDV używają ich stosunkowo często - nieraz się z tym spotkałem (latający celownik choćby).
Najpierw poproszę dowody obrażania przeze mnie admina oraz graczy - jak nie ma, to wnoszę o unbana - demko nagram przy okazji - o ile zostanie dziś ściągnięty ten bezsensowny ban - z absurdalnego powodu - z brakiem dowodów.
-------------------- Nie ma to jak zimne piwo przy partyjce w CSa
ja bym go zostawił zbanowanego
wielokrotnie prowokuje mowi o czitach jak go ktoś zabije nagrywał dema Zergowi, bo widział aimbota, żenada
wyzywa, TK, jest mega nobem który gra chyba nogami 3:20 i płacze ciągle itd.
Zresztą widać jaki poziom reprezentuje
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 69 Skąd: Kto zna ten wie ;)
Wysłany: 2009-09-04, 17:57
Widzisz kolega powyzej przedstawił pare argumentow co robisz na serwie to nie tylko moje zdanie A to ze sie urodziles wczesniej to nie znaczy ze mozesz mnie nazywac małolatem powodu do tego nie widze. Co do mojej gry gram około 3,5roku gram na SS H5 v2 Usb + sound card ... dzwięk w tych słuchawkach to 7.1 jezeli wiesz wogole co to oznacza i jakie ma sie mozliwosci z takimi sluchawkami jak i myszka Razer DeathAdder + klawa razer tarantula Strzały z jednego pocisku jak widać są mozliwe i to bez zadnych wspomagaczy wystarczy troche potrenowac i oto sa efekty co do drugiej mapy gralem slabiej gdyz musiałem wykonac pare telefonów no i jak to zawsze po szkole zjeśc obiadek. Nie przyznam się do uzywania czitów gdyż ich niemam ani nie uzywam ze ty jestes ze tak powiem "LOU" nie potrafisz rozroznic typa grajacego dluzej od ciebie czy nawet lepszego no to juz nie moja wina ... A i za pro wogole się nie uwazam gram tak jak najlepiej potrafie czasem sa lepsze dni czasem gorsze proste.
-------------------- Opel ? NEVER !! VW ?? Forever !!
We Ride together... We Die together... VW Golf for life http://forum.vwgolf.pl/
saddam, taka mała rada dla Ciebie. Kup se steam, idz pograj na serwach steamowych jakis i tam sobie zobacz co ludzie reprezentuja. Moge sie zalozyc ze w twoim mniemaniu co 2 bedzie miał "wspomagacze". Ogarnij troche, widac ze za duzo na NS'e grasz.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
A prawda taka Bui.B ,że on chciał ci demko nagrać a ty się chciałeś wybronić bo grałeś z czitami na steam poza tym oskarżanie kogoś o czity to drobnostka max 5 min ban, bartu223 masz rację odbanuj po tygodniu :)
Ja wiem, że swój będzie swojego bronił. Znam to z innych gier - gram już przez sieć ponad 3 lata i wiem do czego jest zdolna administracja - do najgorszego.. - i nigdy nie powie złego słowa o członkach swojego zespołu - przynajmniej nie w taki sposób, by o tym się dowiedzieli zwykli szeregowi gracze.. - to są tematy tabu - zresztą widać to po regulaminie... - w/w - konkretnie to pkt UWAGI. Jestem w 100% pewien że w/w admin miał WH. Najlepiej by było, gdyby każdy z administracji znał się osobiście i w razie podejrzenia / zarzutu można by się do takiego "delikwenta" wybrać i zbadać u niego w domu komputer udając się do niego z niezapowiedzianą wizytą.
Co do wypowiedzi Zip'a - nie sądziłem, że mówienie o czitach to prowokacja... :> - znaczy się, że team jeśli niesłusznie posądza gracza o WH lub inne czity to też "prowokuje"..? Jak to rozumieć...?? Niejeden admin posądzał kogoś o czity (nie mówię o serwerze Słupskim - choć przypuszczam, że i tutaj miały miejsce tego typu sytuacje) i co..? I nic... - dalej "adminuje"...
Co do demka - już to kiedyś słyszałem.. -.- - a powiedz mi lepiej kiedy to było...?? 3tyg temu..? Pominę kwestię, że jak pytałem kiedyś jednego z adminów ze znanego serwera o stosowanie cheatów przez team (administrację) - odparł, iż stosują, lecz on sam tego nie robi...
Rozróżniam osobę grającą na cheatach od dobrego gracza, choć zawsze mogę się pomylić i cheatera uznać za "dobrego gracza" lecz nie na odwrót - nie rzucam oskarżeń bez pokrycia - jeśli kogoś oskarżam, to mam ku temu powód - ostatnio tylko aima (w tym sh, wh i hs-latający celownik).
Co do TK - system sam nadaje bany... :> - więc w czym problem..? Zresztą od dawna nie używam TK - każdemu mogą puścić nerwy... - chyba, że rykoszet... - albo jak jakaś lama się sama wepcha pod celownik.
Ja oskarżyłem Zerga o aima..??? lol - bez komentarza...
Mega noob i granie nogami to wg mnie obraza.. - dlaczego Zip nie dostanie bana za obrazę..? Bo nie jestem adminem..? Bo on jest adminem i mu wszystko wolno..?
Kto płacze ten płacze... - chyba, że uważasz, że walka o swoje - o prawdę - to płacz.. to w takim razie życzę tobie, by twój pracodawca Zip (w realu) nie wypłacił tobie pensji należnej za przepracowany okres - ty go pozwiesz do sądu a on i sędziowie powiedzą tobie że "ciągle płaczesz...".
Ciekawe po czym oceniasz poziom reprezentowany przeze mnie..?? Chyba poziom kultury.. - znajdź choć 1 wyzwisko.. 1 wulgaryzm.. - a mam wejść w listę zbanowanych osób i zacząć cytować powody banów..?? Tam to jest dopiero stek wyzwisk i wulgaryzmów... - to ja pytam - jaki WY poziom prezentujecie..?? administracja... - bez komentarza...
Bui.B ty się nie zasłaniaj kolegą tylko ŻĄDAM DOWODÓW NA OBRAZĘ ADMINA I GRACZY z mojej strony - nick w grze saddamslupsk - bo w końcu za to dostałem bana - jak nie ma dowodów, to na jakiej podstawie jest utrzymany ban..?
Mogę ciebie nazywać małolatem bo nawet nie jesteś pełnoletni - a starszy ode mnie nigdy nie będziesz. Ja szanuję graczy oraz administrację, lecz tego samego wymagam od innych...
To, że ty jedziesz na WH i się nie przyznasz, to jest oczywiste, lecz wiedz o tym, że nie tylko ja gram (grałem) na serwie oraz że nie tylko ja wiem jak nagrać demko i wyciągnąć twój / czyjkolwiek nr IP... - jeśli kiedyś będę miał przyjemność wejść na serwer słupski i pograć z kolegami - w co wątpię - nieprzyjemna atmosfera - ufanie swoim (administracja), choć nie zawsze mają rację.., brak przyznania się do błędu, bo to byłby skandal...
Ludzie grają w tą grę 8 lat - są świetni, ale HS zza ściany na dd2 nie sądzę żeby strzelali jeden za drugim... - chyba za dużo naoglądałeś się filmów z Rambo... - tyle że rambo nie miał cheatów - WH...
Nawet najnowszy sprzęt by tobie nie pomógł namierzyć tak precyzyjnie przeciwnika, iż byś go ubił 1 strzałem. Sytuacja wyglądała tak - byłem na spectcie bo dedłem bodaj... mapa dd2 - awp ustawione na respie TT a CT - konkretnie to Bui.B wyskakuje ze zwykłym karabinem z budynku i tak szybko strzelił HS przeciwnikowi, że nawet nie zdążył ten z tym awp pisnąć... - ktoś mi powie, że to nie WH..??? Okej 1 raz fuks.. ale nie kilka razy... - każdy jeden może sobie włączyć WH i powiedzieć, że gra na steamie lub że gra kilka lat i dlatego taki dobry... -.- Nieraz się z takimi bajerantami spotykałem..
dźwięk 7.1, klawa tarantula, oprogramowanie wall hack extreme + cs 1.6... :>
Nie przyznasz się do WH bo byś się być może pożegnał ze stanowiskiem administratora oraz znalazł na liście zbanowanych... - chyba regulamin obowiązuje wszystkich... - a ja wiem co widziałem - zresztą j/w - popatrzcie jakie on bany nadaje... - czitowanie 5min, przeklinanie na zawsze... - bez komentarza
Na steam na szczęście cziterów nie ma - a jesli są, to jest ich niewielu..., bo jak dostanie taki bana, to traci steam... - i bardzo dobrze. Dzieci tracą steam za czity i grają przez to na NS - i później taki pisze, że on gra na steam dlatego taki pro... - ale że ma bana to tego nie powie.. - nm
Podsumowując
Prawda jest taka, że dostałem bana od Bui.B za coś czego nie popełniłem tylko dlatego żebym go nie nagrał - bo miał na 100% WH.
Jeśli to nie jest prawdą, to proszę SS lub inny dowód na powód nałożenia bana na mnie - tj na obrazę admina - pewnie ciebie.. oraz dowód na obrazę innych graczy.
Jeśli takowych nie wstawisz, to nie mamy o czym rozmawiać. Po prostu byle kto wykupuje admina - czituje - banuje osoby, które to widzą, lecz nie nagrywają tego, bo liczą na uczciwość, że taka osoba wyłączy... - ta nie wyłącza tylko usuwa niewygodnych świadków.
Czekam na SS lub inny rzetelny dowód - nie ma dowodów - to wnoszę po raz ostatni o unbana
-------------------- Nie ma to jak zimne piwo przy partyjce w CSa
Wysłany: 2009-09-04, 20:49
Hmm...tak się składa że mam dwa demka z mapek grałem sobie tak na loozaku i możesz se zobaczyć moją gre co potrafię na ze tak powiem wyjebaniu( od tak) robić -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.