Wysłany: 2011-07-28, 18:33 Skarga na admina maniak
Chciałbym złożyć skargę na admina : maniak.
Chodzi o to, że pewnego dnia zdarzało mi się używać zbugowanego itemu : magiczny nóż (jak wiadomo, gdy się go wyrzuci to nadal można go używać, i przyznaję się, ale używałem bugu) i administrator maniak pouczył mnie, że mam go nie używać, a jeśli nadal będę to da mi bana. Tak więc przestałem.
Dzisiaj, wchodzę na DM, a tam jest maniak, była to mapa bodajże de_kabul, która się kończyła ( zostało chyba 5 minut).
Byłem w tt, a maniak w ct i akurat patrzyłem na maniaka, a sam używał zbugowanego itemu : magiczny nóż, bez przerwy. Następna mapa była de_aztec, i gracz Pulja_DuRa robiła to samo(używał bugu) przez 10 minut, gdy był obecny maniak. Pisałem na u@, że owy gracz to robi, a maniak miał to w głębokim poważaniu. I może szanowny admin maniak, może się z tego wytłumaczy?
I proszę o rozpatrzenie tej skargi. (:
Kalosz, ten item na pewno tak się nazywa ? (ew. są jeszcze jakieś inne które tak samo się bugują) Jeżeli tak to bardzo prawdopodobne że jeszcze dzisiaj zostanie to naprawione.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
de_kabul
nie bede rezygnaowac z uzywania kuszy przez to ze jakis item jest zbugowany tracilbym wtedy to co ma najlepsze klasa ktora gram
wiem ze mam swiecic przykladem i zazwyczaj kiedy tylko dostaje ten item wyrzucam go i wtedy nie mam buga jednak gdy strzela do mnie paru gosci nie mysle o tym i zostaje mi bug
de_aztec
niestety ale kiedy zyje nie mam mozliwosci spr itemu jaki ma gracz i nie moge wiedziec czy buguje czy nie, wied dopiuki mnie nie ubijecie to nie moge byc pewny ze oni buguja kiedy zobaczylem ze zaden z 3ch graczy ktorzy mieli ten item juz go nie maja napisalem zeby tego nie robili i nie zauwazylem zeby ktos to jeszcze robil
co do Ciebie Noosze Kalosze to nie spamuj tak na u@ bo wystarczy raz napisac slepy nie jestem
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Wysłany: 2011-07-28, 21:45
Jer0 napisał/a:
jest takie cos jeszcze ze jak masz item np. 1/1 z awp albo czegos innego to jak strzelisz z rakiety to zabija jak z awp
Nie o to chodzi. Chodzi o to że przyganiał kocioł (maniak) garnkowi (ja).
Do maniaka:
- Jeżeli 2 razy napisać skargę to spam, to ja nie wiem, chyba świętym Mikołajem jestem.
- Tylko, że pisałem na u@ że BUGUJE item, a nie że go ma, tak więc to jest różnica.
- Na kabulu, używałeś bugu, tylko po to, by PRZESKAKIWAĆ, lub PRZYBYĆ SZYBCIEJ NA RESP ct, gdy nikt do ciebie nie strzela, tak?
- Gracz Pulja_DuRa, wiele razy przy Tobie używał tego bugu, pisałem na u@, a ty jak zawsze wszystko masz w głębokim poważaniu. Na aztecu też używał, po tym jak pisałem na u@ to on[a] żył, i nadal używał bugu, a ty nawet nie sprawdzałeś/zwróciłeś uwagi.
- Po za tym, bug znika, gdy wpisze się /k lub /klasa, i nawet jeśli weźmie się tą samą klasę to bugu nie ma[/b]
- nie pisales 2x a co chwile
- nie bede karac graczy jesli nie jestem pewny jego winy musze sam to zobaczyc
- uzywalem bugo bo zeby zmnienic tryb kuszy musze nacisnac ppm a nie bede stawac przy scianie zeby nie teleportowac sie trace przez to czas
- zawsze go upominam a jesli ja zyje to nie zobacze jaki on ma item
- o tym nie wiedzialem a reconectow nie chce robic
Wysłany: 2011-07-29, 11:50
A widzisz, pisałeś że masz świecić przykładem, a ci się nie chce.. :/
- A i owszem, pisałem 2 razy. Widać, nie chodziło się do szkoły, albo jest się cienkim z matmy.
- No skoro dedałeś, a on[a] żył, to widać że jesteś leniwy, i nie łaska ci sprawdzić.
- Jeśli się żyje, to można zobaczyć jaki kto ma item, wystarczy wpisać w say'u /gracze, przesunąć na prawo i jest taka kolumna "item" czy coś w tym stylu..
- Ja jeszcze nie widziałem żebyś go/ją upomniał, a zawsze jestem tym zainteresowany czy to zrobisz.
- do szkoly nie chcialo mi sie chodzic to nie chodzilem, ale z matematyka problemow nigdy nie mialem w koncu mature z krolowej nauk zdalem (nie byla jeszcze wtedy obowiazkowa)
- sam 2x wpisalem w konsoli kill zeby sprawdzic wazniejsza rzecz niz bugowanie itemu
- nie widzialem zeby na jakimkolwiek diablo pokazywalo jaki kto ma item
- malo grasz wiec malo widzisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.