unban, na nuke wygladało to tak jakbyś miał wh, ale co tam dam spokój poczekam. Na inferno zmieniasz nick na Pro Masel czy jakoś tak, ok niech będzie. Zaczynasz mnie strzelać, nie skanowałeś już tak jak na nuke'u, a celownik dziwnie kierował się w strony głów przeciwników. Obserwowałem kilka rund no i zbanowałem. To że nie siedze na spectator nie znaczy że nie przyglądam sie graczom, wole "kill" w konsoli na początku rundy. W 100% nie byłem pewien, mogłem zrobić screeny. Oby to nie był przypadek damy czy slime "pro" graczy.
9.3.6. Podmiany plików
Podmianki plików (poza skórką Steam) jest zabroniona
Skórka Steama jedynie ma zmieniać layout Steama oraz console. Podmienianie modeli, celownika, HUD’a, tabelki lub innych plików jest zabroniona.
Modele CS:CZ, HLTV, high FPS są zabronione.
Pamiętaj, że po zakupie CS:Anthylogy będziesz posiadał modele CS:CZ.
Modele CZERO/Source, nice, wdlg mnie ban powinien nie zostac zdjety ;> Sory bartu ze sie wtracam, napisales zeby nikt nie pisal, ale musialem to przytoczyc :)
Zip ja byłem na tyle pewien, że mu nie robiłem screenów, te które pokazał są jego dziełem. Napisałem wyjaśnienie, teraz Bartu niech da unban i zamknie temat.
Co ma piernik do wiatraka tfg
I jeszcze jedno, taki szczegół: "skarga na eszeszA" ~` '
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.