Wysłany: 2010-05-02, 16:19 Skarga na gracza ".:KrZ@Ku:."
Witam,
Składam skargę na gracza o nicku ".:KrZ@Ku:." ,który jest (za przeproszeniem) szczylem ponieważ najeżdża na rodziców a w szczególności na mojego ojca ,który jest poważnie chory. A prosiłem o to żeby tego nie robił ale on swoje. Działo się to ok godziny 16. Taki pewien ? To dawaj w realu.
Myślę ,że Battle jest na tyle w porządku ,że zrozumie moją sytuację. Mój nick : saqre ; Serwer Slupsk #1 [TP]
Wydruk z konsoli :
Cytat:
*DEAD* .:KrZ@Ku:.< po przerwie> : czarodziej na wh leci widac to !!!!!
*DEAD* saqrem ' : idio ta
Ustecki Czarodziej killed kaaazziiccc ; ] with deagle
Gramy do 12 wygranych rund przez druzyne !
*DEAD* <VVolfman> : to jakiegos szajskiego steama ma
*DEAD* .:KrZ@Ku:.< po przerwie> : twoj tata?
* Przywileje ustawione
*DEAD* kaaazziiccc ; ] : jaki lag
PTB: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny.
TEK dolaczyl
PTB: Przenosze xXLeonProXx do Ts
TEK dolacza do Sil Anty-Terrorystow
* saqrem ' changed name to saqre
* KONRI!!! changed name to SzalonyKonri
*** Ustecki Czarodziej killed .:KrZ@Ku:.< po przerwie> with a headshot from awp ***
evl1 (RADIO): Fire in the hole!
xXLeonProXx killed suche majtki na dnie morza with ak47
Ustecki Czarodziej killed xXLeonProXx with awp
xXLeonProXx (RADIO): Fire in the hole!
saqre : on ma steam i dobrze gra
kaaazziiccc ; ] killed Ustecki Czarodziej with ak47
saqre : a ty krzaku nie obrazaj rodzicow szczylu
kaaazziiccc ; ] (RADIO): Fire in the hole!
*** Wolno raszowac ***
[Serwer.Slupsk.pl] Widzisz jakis bug na serwerze ? Zglos to na naszym forum !
<VVolfman> killed kaaazziiccc ; ] with m4a1
saqre (RADIO): Fire in the hole!
SzalonyKonri killed saqre with m4a1
evl1 killed SzalonyKonri with ak47
Limonka timed out
*DEAD* saqre : krzaku nie obrazaj rodzicow
*DEAD* saqre : szczylu
*DEAD* .:KrZ@Ku:.< po przerwie> : pucuj klame
*DEAD
Przez kabelek kozaczku taki mądry to dawaj w realu ,ryj nie szklanka się nie zbije. Nie bede szczędził na ciebie moich sił. Bana mu ! I masz szczęście ,ze nie jestem adminem. Mam 19lat i nigdy się nie spotkałem z równie przedstawionym poniżeniem. Nie będę więcej pisał na jego temat bo o ile mi wiadomo na tym forum trza kultury dotrzymać.
[b]
Dowody (konsola)
Masz prawo złożyć skargę. Jednak, gdybym był na serwerze bana dostałbyś ty, a nie Krzaku. Cały tekst wydaje mi się jakby wycięty z kontekstu, ale mniejsza o to. Styl w jakim to napisałeś przypomina mi jedną osobę z tego serwera, dawno zbanowaną.
Masz prawo złożyć skargę. Jednak, gdybym był na serwerze bana dostałbyś ty, a nie Krzaku. Cały tekst wydaje mi się jakby wycięty z kontekstu, ale mniejsza o to. Styl w jakim to napisałeś przypomina mi jedną osobę z tego serwera, dawno zbanowaną.
Masz rację obraziłem. Ale on bardziej. Nie wiem kogo masz na myśli ale nie będę w to wnikał.
Nazywasz kogoś idiotą i masz do kogoś pretensje, ze napisał Twoj tata?? Odpowiedział w podobnym stylu do Twojego. Do tego on zapytał czy piszesz o swoim ojcu a nie stwierdził, ze tak jest. Zachowujesz się jak 10 letnie dziecko. Ogarnij się i wyjdz z piaskownicy.
Nazywasz kogoś idiotą i masz do kogoś pretensje, ze napisał Twoj tata?? Odpowiedział w podobnym stylu do Twojego. Do tego on zapytał czy piszesz o swoim ojcu a nie stwierdził, ze tak jest. Zachowujesz się jak 10 letnie dziecko. Ogarnij się i wyjdz z piaskownicy.
Napisałem ,że jest idiotą ale w jego kierunku. A on przeobraził to w kierunek mojego taty. A gdy napisałem żeby nie wyzywał moich rodziców to odparł tekstem "pucuj klame"
Stary zmierz się z rzeczywistością, co to będzie jak ktoś napisze Ci coś bardziej wprost? kupisz broń?? Zastrzelisz jego babkę??
Niech ktoś to zamknie, blancik jak chcesz zaistnieć na forum to zakładaj sensowne tematy. Ten jest z pupy.
Krzaku jest jaki jest, przy czym admini starają się kontrolować zachowania graczy na serwerze. Możesz być pewien, że zwróciłbym wam obu uwagę, podobnie pewnie jak reszta adminów. Teraz mam pytanie do ciebie: Czy uważasz, że za to co napisał powinien być ukarany a za to co ty napisałeś to nie. Gdybyś miał trochę rozumu to nie zakładałbyś tego tematu. Jeśli będzie kara to mam nadzieję, że po równo dla was dwóch. Następnym razem nie prowokuj ludzi bo może się to dla ciebie źle skończyć. Cwaniactwa takiego jak np. przez założenie tego tematu nikt nie lubi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.