Ta cała akcja to jakaś parodia
Mapa de_aztec
1. Le-Lu (z tego co widze po sid to ten grzeczny ViTi) ginie jako pierwszy
2. Ja zabiłem 4 ziomków przed główną bramą nie wychodząc za linie raszu bo by mnie zabiło to oczywiste
3. Le-Lu slapnol mnie i zginolem po czym sie do mnie pluł, żebym nie wychodził za linie raszu (hahahahaha) i do tego ten Za Salata!! czyli znany nam (*****) krzaku tez sie sra nie wiadomo oco ten czlowiek to prostak.
to jest naduzywanie praw admina zabijanie ku*** kogos od tak sobie bo tak mu sie podoba
Wnioskuje do Battle i tylko Battle o ukaranie tych dwóch i niech nikt sie tu nie wypodiada oprucz osob ktorych to nie dotyczy.
2. Ja zabiłem 4 ziomków przed główną bramą nie wychodząc za linie raszu bo by mnie zabiło to oczywiste
3. Le-Lu slapnol mnie i zginolem po czym sie do mnie pluł, żebym nie wychodził za linie raszu (hahahahaha) i do tego ten Za Salata!! czyli znany nam (*****) krzaku tez sie sra nie wiadomo oco ten czlowiek to prostak.
to jest naduzywanie praw admina zabijanie ku*** kogos od tak sobie bo tak mu sie podoba
hahahhahahah///....
dlaczego nick Jer0 bo = sie ZERO
wez sie nie osmieszaj chlopaku....
1. z tego co wiem to na forum mozna miec tylko jedno konto.. a Ty masz juz 3!!!!!!!!!!!!!!!! wiec sie sklej
2. linie rushu nie dzialaly.... prosilem zeby nie rushowac.... Ty jako byly (pomyłkowy) admin powinienes o tym wiedziec... no ale masz z tym problemy
3.
Jer0 napisał/a:
i niech nikt sie tu nie wypodiada oprucz osob ktorych to nie dotyczy.
naucz sie pisac po polsku chlopaku
4. nie mam nic do CB ale zaczynasz dzialac wszystkim na nerwy
5. jak masz problem do Krzaka to napisz tak jak teraz an forum a nie strzelasz do niego gdy jestescie w jednym Teamie
6. nie osmieszaj sie prosze Cie
7. sry za ton wypowiedzi
8. nie przeginaj
9. dorosnij
10. wstaw sobie co chcesz....
[ Dodano: 2010-08-03, 16:54 ]
btw dostales tylko slapa o wartosci "0" wiec nie płacz bo jestes zalosny
chlopcze kogo ty sobą reprezentujesz gnojka i nikogo innego twoj prymitywne teksty są na poziomie dziecka neo.
linie raszu działały kretynie bo przecierz wpadłem w nie i zginąłem
konto na fourm mam jedno i zadne inne nie uzywam
za bardzo sie rządzisz na serwerze
powinienes stracic nie miec adma tu od kad mnie niema kazdy na serwie robi co mu sie podoba
linie raszu działały kretynie bo przecierz wpadłem w nie i zginąłem
z tego co wiem to nie dzialaly.... bo sam pisalem do Battle zeby je wlaczyl... mozliwe ze juz dzialaly.... moze i sie mylilem... dostales slapa i nie placz bekso
Jer0 napisał/a:
konto na fourm mam jedno i zadne inne nie uzywam
synku... miales 3 warna i pisales z nowego konta... teraz zalozyles sanchez... i nie sciemniaj boski ziomku
jesteście po***anymi debilami nie bede sie wypowiadał juz w tym temacie bo mam na was wyjebane ty lamusy Battle i tak nic z tym kretynem nie zrobi to żal patrzeć na takiego sk***ysyna
jesteście po***anymi debilami nie bede sie wypowiadał juz w tym temacie bo mam na was wyjebane ty lamusy Battle i tak nic z tym kretynem nie zrobi to żal patrzeć na takiego sk***ysyna
poprosze administracje o warna nr 3 dla tego kogos.... (tego co pisal post wyzej) niech nie robi nigdy wiecej burdelu na tym forum....
Jer0, udowodniłeś tym samym swój poziom, nic do Ciebie nie mam, ale kultury osobistej na pewno Ci brak.
Opanowanie, nawet w sytuacjach stresogennych to oznaka dorosłości, Tobie na pewno jej jeszcze brak.
Wszystkie postaci i wydarzenia nie są fikcyjne. Wszelkie zbieżności z rzeczywistością są zamierzone i nieprzypadkowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.