poszukaj sobie sfastyki i zobacz jaki ma znaczenie ten symbol.....
ja nie zamkne bo to skarga na mnie jest wiec nie moge
po 1 nie sFastyka tylko sWastyka tu masz racje i oddaje ci honory... ale gwiazda dawida nigdy nie byla symbolem judaizmu... a sfastyka byla symbolem nazistow.....
Ostto, proponuję lekturę czegoś poważniejszego niż wikipedia. Nie widziałem, co konkretnie wymalowywał infeku, jeśli był to heksagram, bo tak nazywa się też ta gwazda, to może ona obrażać czyjeś uczucia religijne. Gwiazda Dawida w judaiźmie znaczeniowo jest porównywana do znaku krzyża w chrześcijaństwie. Więc pomijając słowo terror, samo używanie go jako spray w grze jest pretensjonale..
Witold, przyznaję Ci rację. Kuli nie wprowadzaj niezdrowej atmosfery, może zacznij częściej na serwer wchodzić.
No i na zdrowy rozsądek używanie takich symboli w grze nie jest najszczęśliwszym pomysłem, bo co to ma niby oznaczać??
I tyle.
hm. iNFEKUU[TERROR]E; tak dokłądnie mam oznacza to, że 'karam skillem' a nie jakies tępienie żydów co Ty sobie wkręcasz typie : D a tą 'gwazde' nie dodałem to tego spray'u bo jakieś żydy nawet nie pomyślałem o tym tylko po prostu mi sie podobała i pasowała do spray'a ale to tak nawiasem : ] bardziej liczy sie 1 część mojej wypowiedzi.
a co do poprzednich jakiś tam wypowiedzi typu 'pUacz' 'dziecko' to raczej kto spojrzy na to w jaki sposób Ty sie wypowiadasz i jak 'piszesz' to pomyśli, że Ty nim jesteś np :
eeeeeee.... nie do konca mi o to chodzilo^^
co bedzie jak ktos zachce sobie krzyze malowac... albo Jezusa portret???
i bedziie woja ze krzyz trzeba malowac na iferno na "dywanach" a nie na "bananie"...
więcej trzaskaj tych kropek albo znaków zapytania jak dziecko NK, fbl. jescze tylko brakuje, żebyś pisał : n1e33 d0 końc@ M1 o T0 Ch0D7iŁo_O
ja sobie dam zdjęcie mojego pindola, i tez mi zakażecie, chociaż nie bo mi rozdzielczości braknie jak zrobię zdjęcie, :P
chłopaki po co wasze spinki,
Osto ty też nie masz się czego czepiać sWastyka czy sFastyka jeden CH**. idźcie sobie pograć na TP bo pusto tam coś.
Dobrze ze forum sam poprawia błędy bo byście mnie wyśmiali za błędy ortogr... :P:P:P:P:P:P:P:P akurat jak była ortografia na polskim to ja byłem na wagarach. :D:P
Swastyki nie wymyślił hitler, on tylko przerobił ten symbol na swój użytek dlatego tak negatywnie się kojarzy większości osób. O ile wiem fińskie samoloty podczas II WW miały namalowaną niebieską swastykę. Stereotypy robią swoje. Prawdopodobnie gdyby nie "szalony Austriak" również i Gwiazda Dawida nie kojarzyła by wam się w ten sposób. Nie wiem jak wyglądał ten spray dlatego nie mogę tego ocenić ale czytając ten temat nie rozumiem całej tej "gorącej" dyskusji.
Nie ma kto zamknąć, to ja to zamknę. Vitiemu nie spodobał się sprawy, poprosił o zmianę albo żebyś go nie malował. Proste. Nie posłuchałeś. Twoj problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.