1 Admin ViTi
2. nie wiem co mu jest chyba poczuł zbyt wielka władze, dostaje bany [ dokładnie 2 ] na 5 min o treści' zmień spraya i wejdz' no parodia, jakbym mial k*tasa albo coś to jeszcze ok, ale mam gwiazde ' pentagramu ' a ten sie sapie, do tego grozi mi za nastepny razem permem ; O
mogę dostać jakieś pismo o Twoim stanie psychicznym?
1 - ogarnij sie dzieciaku bo nie lubie jak ktos cFaniakuje bardziej niz ja
2 - zmien ton swoich wypowiedzi bo nie jestem Twoim waflem
3 - widziales kiedys pentagram???
4 - wiesz co to jest gwiazda dawida???
5 - zmien spray na normalny i graj...
6 - jak nie to dam Ci perma i dalej pUacz na forum
ps. jesli nie rozumiesz ktoregos z tych pkt to nie pisz glupot.. tylko napisz np:
2 - ?
5 - ?
je*** żydów! chętnie bym ich wszystkich wy***ał w kosmos ! co do bana zmień spray i graj .
eeeeeee.... nie do konca mi o to chodzilo^^
co bedzie jak ktos zachce sobie krzyze malowac... albo Jezusa portret???
i bedziie woja ze krzyz trzeba malowac na iferno na "dywanach" a nie na "bananie"...
ogaru troche intfuuu - serwer to nie miejsce na znaki religijne
żeby się już o spraye pr***ierdalać .....
parodia.
Viti nie jesteś tutaj hu* wie kim ze ci się nic nie podoba i ma być tak jak ci pasuje.
smieszny jestes czy zalosny??? bo nie wiem czy plakac czy sie smiac.....
chlopak maluje gwiazde dawida... (nie wiem czy wiesz co to jest - nie musisz wiedziec sadzac po tonie Twoich wypowiedzi....)
1 - symbol religijny
2 - przy naszym antysemityzmie w PL to raczej chronię chlopaka przed tym co moze go spotkac na serwie
jaki problem zmienic spray???? (chlopak zreszta rozumie o czym pisze bo nie napisal ze maluje gwiazde dawida tylko pentagram....)
zapomnialem
Kod: Viti nie jesteś tutaj hu* wie kim ze ci się nic nie podoba i ma być tak jak ci pasuje.
eee.... sry.. zapomnialem
Kod: Viti nie jesteś tutaj hu* wie kim ze ci się nic nie podoba i ma być tak jak ci pasuje.
tak na koniec: roznica pomiedzy facetem a kobieta jest taka, ze jesli facet nie ma nic do powiedzenia to nie mowi nic
kuli jestes kobieta???
1 gwiazda dawida nie jest sybolem religijny judaizm nie posiada takiego sybOlu jest to symbol narodowy zydOw , a jesli chodzi o symbole religijne na serwerz to nie powinno ich tam byc ale jesli zakazywac gwiazdy dawida to trzeba zakazac rownierz innych symbLi jak np PL
jak gwiada dawida nie jest symbolem judaizmu to ja jestem mudzynem
OssToPL napisał/a:
judaizm nie posiada takiego sybOlu
oss a slyszales kiedys o menorze??
zreszta nie mam zamiaru sie z wami sprzeczac co jest a co nie jest
nie o to tu chodzi....
zreszta... wytlumaczcie mi
co znaczy spray:
infekuuuu
terrror
(gwiazda dawida)
bo ktos moze pomyslec ze terroryzuje zydow np...
po co komu kontrowersyjne spraye???
byl ost taki co ruchal wszystkie mamy na forum... juz nie ma ruchania^^
jaki problem zmienic???
@@@@@@@@@@@@@@
masz ossto (zeby nie bylo ze z forum piekna kobieta)
Kod: The Star of David , known in Hebrew as the Shield of David or Magen David (Hebrew מָגֵן דָּוִד; Biblical Hebrew Māḡēn Dāwīḏ, Tiberian [mɔˈɣen dɔˈvið], Modern Hebrew [maˈɡen daˈvid], Ashkenazi Hebrew and Yiddish Mogein Dovid [ˈmɔɡeɪn ˈdɔvid] or Mogen Dovid) is a generally recognized symbol of Jewish identity and Judaism.[1]
@@@@@@@@@@@@@@
btw... nie robie zamieszania o cos o czym nie mam pojecia....
OssToPL napisał/a:
1 gwiazda dawida nie jest sybolem religijny
jak gwiada dawida nie jest symbolem judaizmu to ja jestem mudzynem
Milo mi Piotr jestem
a to ze gwiazda dawida nie jest symbolem religijnym wiem od samego żyda..... jest to symbol narodu tak jak my mamy orzelka, tak oni maja gwazde dawida na fladze
czytaj tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Gwiazda_Dawida
a to ze gwiazda dawida nie jest symbolem religijnym wiem od samego żyda.....
--->
ViTi napisał/a:
is a generally recognized symbol of Jewish identity and Judaism.[1]
btw przeciez kazdy wie ze to jest judaizm... nie rozumie tego oporu...
ale jak tam chcecie...
zaczniemy ku***y sfastyki krzyze biale kaptury malowac... bedzi oki
mam wyjebane
btw ON PISAL ZE TO PENTAGRAM!!!!!! - wiec niech mi podziekuje ze go oswiecilem.... gwiazda dawida to nie PENTAGRAM
kuli napisał/a:
a co cie obchodzi jaki chłopak ma spray. Martw się o swoja dupę.
btw przeciez kazdy wie ze to jest judaizm... nie rozumie tego oporu...
ale jak tam chcecie...
zaczniemy ku***y sfastyki krzyze biale kaptury malowac... bedzi oki
mam wyjebane
No to zle wiedza.... i nie porównuj swastyki z gwazda dawida......
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.