plytek, ty jesteś taki pewny że nie mam tego ss bo nie robiłem ale przelewki się skończyły. Nie mam dowodu że mi rodziców obraźałeś ale mnie obraźałeś wielokrotnie od : kurv yebanych suk itp. nie pozwolę sobie w dodatku wczoraj nie mogłem być o 12 bo członek mojej rodziny miał poważny wypadek i leży na oiomie a ty se mnie wyzywasz nie pozwolę sobie szylu mały mną tak żądzić przesadziłeś ode mnie unbana nie będzie .
"Ja11 (7-11-2009 11:47)
dawaj
Ja11 (7-11-2009 11:47)
mam serwer
Ja11 (7-11-2009 12:12)
ku***
w ch*** nie lec
ja pier****
co za typ"
To co pisałem wczoraj na gadu do ciebie, jak cie nie bylo na umowiony termin na ESLa :) Widzisz gdzies tutaj obelgi ?
btw. twój opis na gadu
" POMOCY!
Płytek = kretynie"
Poza tym co dałem na gadu - nie pisałem do ciebie od 3 dni ... więc nagle dostałes olśnienia ze 2 tygodnie temu nazwałem Cie "od kurv yebanych suk itp." ? A czy w tej bajce był smok ? :]
Skoro nie masz dowodów ze Ci rodziców obrażałem, bo tego nie robiłem, ani nawet dowodów, że ciebie wyzywałem do z jakiej racji perm? Tymbardziej ze od 3 dni do ciebie nie pisałem NIC ? ;] Przypomniało ci sie cos o czym nie wiemy ? : O
"nie mogłem być o 12 bo członek mojej rodziny miał poważny wypadek i leży na oiomie a ty se mnie wyzywasz nie pozwolę sobie "
Powiedz mi kiedy, bo na serwer słupski wczoraj w ogóle nie wchodziłem :) A na gadu wszystko dałem , co pisałem :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.