Może mi ktoś powiedzieć czemu prawie kazdy ma tu amina .. Nie powiem dobrze ze tak jest ale bez przesady ze za to ze sobie spiewam to dostaje bana na 4 godz to jest przegiecie... Mialem zamier pograc sobie jeszcze do 16 a tu nie moge bo bez nadziejny admin daje mi bana za to ze sobie spiewam i chce sie on poczuc kims waznym... Prosil bym o zdiecie bana...
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-03-27, 12:34
Nie wiem kto ci dał bana :P Nie wnikam Ale Micro jest do rozmowy nie do śpiewania i ban jest w 100% słuszny :) Jeśli chcesz śpiewać to rób to bez używania komunikacji dźwiękowej :P
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-03-27, 13:24
Też bym Ci dał bana sory kolego ale na serwie przeginasz wyklinasz mnie i sie dziwisz że zarobiłeś bana żebrzesz o pake mimo że powiedziałem do silnej grupy pod wezwaniem "DAJ MI PAKE NO WEŹ" że pozarabiacie bany jak nie przestaniecie i tak żebrałeś więc dostałeś zachowuj się na serwerze to może nie będziemy się ciebie czepiać a jak sie zachowujesz tak a nie inaczej to sie nie dziw że dostajesz bany a z tego co widziałem dostałeś już wczoraj trzeciego bana za obrazę adma a grasz dość krótko tutaj więc może to coś z tobą jest nie halo? :)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
§1. Nie obrażaj innych graczy i ich rodziny. = kick - ban 7 dni
§9. Nie kwestionuj decyzji i zachowania admina - od tego jest forum. = upomnienie - ban 240 min
no i nadużycie micro
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.