Wysłany: 2010-02-14, 18:10 spam nie ogarnietych .....
Witam mam pytanko czy jest możliwe żebyście banowali choćby na 1h <prosi_klęka> osoby które spamują ciągle "wh , aim , cziter " ?
bo już obrzygać się można od tego ....
ale nie chodzi "ogarnięty" człowieku o mnie tylko , wiele wiele wiele graczy jest którzy już maja dość tego :) ale zamiast ich karać to kręcisz mi demka : ) , nie wiem chcesz z nimi do Hollywood lecieć Oskara dostać za film z najbardziej pro akcjami ?: D
-------------------- Motor 10 tys zł, Ochraniacze 5 tys zł, Paliwo 100zł, Adrenalina? Bez cenna za wszystko inne zapłacisz karta MasterCard !
Wysłany: 2010-02-14, 22:22 Re: spam nie ogarnietych .....
Siwy112 napisał/a:
Witam mam pytanko czy jest możliwe żebyście banowali choćby na 1h <prosi_klęka> osoby które spamują ciągle "wh , aim , cziter " ?
bo już obrzygać się można od tego ....
nie umiesz ich olac do mnie tez dluuugo tak pisali i w koncu przestali dalem im do zrozumienia ze lepiej mnie nie obrazac w ten sposob <ban>
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.