zrobic inaczej...
ustalic ile przegranych h na serwie
ile (nie postow bo spam bedzie) "pomogl" i ile poradnikow nbapisanych + reklam
o takie warunki mi chodzi ... tylko jak dla mnie wystraczylo by tylko "pomogl" i godziny przegrane
Tylko ogłosić to jakieś dobrym tematem na forum i może się ktoś skusi
SID: 0:0:694366 Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Sty 2011 Posty: 31 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-01-26, 16:47
Widzę ,że tego tematu robi się coraz bardziej biurokratyczna głupota ... Żeby mieć rezerwacje na nick trzeba przegrać parę h napisać ileś tam postów i reklamować na forach forum & server .... a za slota wystarczy zapłacić ;) To jasne ,że więcej osób będzie wolała zapłacić -tak mi się wydaje-
Widzę ,że tego tematu robi się coraz bardziej biurokratyczna głupota ... Żeby mieć rezerwacje na nick trzeba przegrać parę h napisać ileś tam postów i reklamować na forach forum & server .... a za slota wystarczy zapłacić ;) To jasne ,że więcej osób będzie wolała zapłacić -tak mi się wydaje-
SID: 0:0:694366 Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Sty 2011 Posty: 31 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-01-26, 16:58
O to mi chodzi ,że jak (...... ...... ... .......) to rezerwacja na nick była za free. Slot też był za free tylko właśnie było trzeba zareklamować serwer i tyle. Dlatego to napisałem bo niektórzy starają się grać na skill... ,po drugie nie ładnie to wygląda jak ktoś komuś kradnie nick ,a zwłaszcza żeby zepsuć komuś to co się starał przez parę dni ,tygodni ,miesięcy... Chciałem zarezerwować tylko mój własny nick żeby właśnie nikt nie robił sobie jaj ;) Co innego by było jak by był serwer STEAM
zeby dostac admina trzeba spelnic warunki
zeby dostac rezerwacje na nick tez trzeba spelnic warunki
a jesli jestes na tyle glupi zeby placic komus za rezerwacje slota to plac :)
Ja na TP także nie widzę potrzeby rejestracji nicków, to nie Diablo. Jeżeli jednak ktoś chce nick se zarejestrować to wykupuje slota i ma od razu zarejestrowany nick.
kuli napisał/a:
a jesli jestes na tyle glupi zeby placic komus za rezerwacje slota to plac :)
Za coś trzeba serwer utrzymywać.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.