lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-06-29, 18:30
Dla mnie to ty śmierdzisz tak samo jak twój koleżka Doxx, którego tak ochoczo broniłeś jak zrobiłem mu ss'y (dla tych co niewiedza, to ten co lata na wh i włazi na serwa na aktywnym banie - do wglądu na liście banów na serwie). Już cie z 3 dni temu przyłapałem ale uciekłeś. Jeśli inni powiedzą, że jesteś czysty dam ci ub. Ale...
secondo:
Twoje ss byly modyfikowane po 20 minutach od ich zrobienia. Tez dziwne.
terzo:
Widzę, że na innych serwach na twoim SID tez jakieś ss siedzą za haxy.
Aha... Jak będziesz miał ub to nagram ci demko. A wtedy to już polecisz :) Na razie czekamy ^^
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
a co ma radar ? wiesz ile jest bledow tej gry i bugow ?
a na innych ss tez jest tak z radarem ? nie - wiec sie nie osmieszaj z tym 1 ss
po 20 minutach
a co sie bd spieszyl ?
na spokoju posprawdzalem informacje, zalozylem konto, zuploadowalem ss i wrzucilem - sorry ale to troche trwa
doxx to nie moj kumpel - tylko u wazam ze zbyt pochopnie oceniacie ludzi, ktorzy prezentuja jakis poziom
tak sa bany
1 za przeklinanie itp
jest 1 teoretycznie za haxy
nawet mi ss nie zrobili
bo pewnie tak samo dobrzy jak Ty, ze nie potrafia odroznic haxa od czystego gracza
nagrywaj, moze powstac niezly film ;d
szukasz dziury w calym
nie wiem czemu mnie tak nie lubisz ? ;d
[ Dodano: 2011-06-29, 18:43 ]
no i na pulpicie u siebie jakos mam ten ss normalnie z radarem
moze u Cb jakis blad
logiki troszke
Doxx i pochopne ocenianie ludzi?? Chyba nie widziałeś jak ten typek żałośnie ciśnie na tym wh, nie chce mi się szukać demko, musisz uwierzyć mi na słowo. 30 sekund z gry tego pana i nikt nie ma wątpliwości.
Z tym radarem jest różnie, na niektórych zielonych ss go widać, na niektórych nie. Wystarczy przejrzeć widokówki 5 ostatnich turystów z serwera.
Nie podobają mi się nazwy tych Twoich, wrzuć oryginał, nie wstydź się.
A co do logiki, skoro jak to ładnie nazwałeś, zuploadowałeś sski, to jakim cudem łuki miałby widzieć coś innego niż Ty masz na pulpicie??
Interesujące
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-06-29, 18:56
Człowieku na każdym masz taki bajecznie wklejony radar :) Tez mam je na pulpicie jak by co :) Modyfikacja to nie to samo co spakowanie i wrzucenie :) Pochopnie?? Patrzyłem na ciebie 3 dni temu przez 7 rund i dziś kolejne 5 rund :) Poczekamy zobaczymy :)
PS: Nazwy tez interesujące volt. W twoim przypadku 'a' powinny się nazywać - de_cbble000x.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
zawsze zmieniam nazwy bo mi się mylą i wrzucam po pare razy te same ss'y
no nie wiem jakim cudem u Cb nie widać radaru a u mnie widać ;o
stary Ty grasz na jakis innych serwerach ? gdzie jest nie co wyzszy poziom ?
gdzie caly serwer jest stimowy ? przeciez tam dla Cb kazdy byl by haxem ;o
Ja juz gram w ta gra 5 rok, dalibyscie sobie siana ...
[ Dodano: 2011-06-29, 19:04 ]
mogłby widziec cos innego
zalezy od karty graficznej ?
[ Dodano: 2011-06-29, 19:08 ]
a tak przegladam jeszcze te ss'y i co do tego radaru
to to jest inny typ niz standardowy ;d
moze to tez dlatego
po co kupowales "Steam" (bo tak to sie pisze) skoro przez 3 lata Ci nie byl potrzebny... ale to nie jest wanze:)
Cytat:
dlaczego malunkami uwazasz ss zrobione przez waszego admina na waszym serwerze ?
po 5 latach gry powinienes wiedzies w jakim formacie zapisuja sie fotki na kompie... chyba ze sie tego nie dowiedziales jeszcze... (wszsytko co jest w innym formacie jest dla adminow malunkiem)
a co do fotek... to nie widze tam nic dziwnego...
ale poczekajmy na szefa:)
Informacje
Wysłany: 2011-06-29, 23:02
Powiedz mi w jakim celu ss'y zrobione na naszym serwerze przerobiłeś na JPEG? Co żeby były lżejsze? Żeby nam łatwiej się otwierały w "galerii fotografii systemu windows"? Wszystkie ss'y robione na serwie są zapisane w formacie BMP z 24 bitowej szarości. A u ciebie i modyfikowane i w JPEG i jeszcze w dziwnych nazwach. Śmierdzisz czy mi się wydaje ;> :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.