Nick Duchu
SteamID STEAM_0:1:13650042
SteamCommunity ID 76561197987565813
Adres IP 94.75.65.122
Typ Bana SteamID
Powód Bana Wrzuc screeny na forum !
Wykonano 13.07.2011 - 21:05:42
Wygasa Nie określono
Zbanowny przez Ultimate SS
Zbanowany na Serwer.Slupsk.pl [TP][BF2 Rank Mod] @ ProGamers.pl (de_aztec)
Wszystkie wygasłe bany 6
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-07-13, 22:07
No okej ale proszę o sprawdzenie tego szczegóła. Co to jest? Dwa razy ściągnąłem te same ss'y żeby sprawdzić czy to nie mój bug kompa. Ale dwa razy i ten sam niebieski "cóś". Co wy na to ?
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Ja tez to mam na ssie ale ja nic nie mam ludzie ;/ jak bym miał haxy to bym tego nie dal ja pierd.... może jakiś błąd jak ss robił miko ja mam przedwojennego pc;/ z pracy pożyczonego zresztą nie wierzycie to to trudno
Ciekawy pixel :), jestem ciekaw dlaczego tylko na tym SS'sie jest ta niebieska plamka.
W ciągu sekundy nawet gdyby ktoś tam był (jeżeli to jest waszym zdaniem WH ) to by było pokazane na wszystkich SS'ach.
Jak na moje to jest po prostu jakiś błąd, a nie WH o_O. Widzieliście jak działa kiedykolwiek WH ?!?!
nie pisz, że "czysto" jeśli nie sprawdziłeś czy ssy były modyfikowane.. i to nie jest wh tylko jak Bartek powiedzial ESP, pokazuje tylko kwadraciki, a na inncyh nie widać ich bo koleś sobie je przerobił lub pozamazywał..
Śmieszne jestem tak tępy zęby dać ss z jakimś ESP ale ok a jak bym je miał modyfikować to nie jestem na tyle głupi by jakieś ślady zostawiać bo jestem informatykiem i grafikiem wiedz pzdro ludziska a to demo z wielka chęcią obejrzę Loled to daj je tu jak będziesz tak miły a opisze ci każda sytuacje co do sekundy w która nie wierzysz :)
Duchu, oj głupi Ty głupi, wrzuć wszystkie ss'y oryginalne to się pośmiejemy Tutaj z nas głupków nie zrobisz, bo niektórzy są o poziom wyżej od Ciebie w tej dziedzinie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.