nemo a moze zrobiles komu innemu?????
na mojego nicka 2 osoby wlazily ... 1 dostal bana a 2 ciagle mi resetuje punkty
i jak bys mi robil ss to w lewym dolnym rogu powinno mi pisac ze zrobiono tobie zdjecia ale moge sie mylic... nba innych serwach tak jest
ale ja nie mam ss na kompie przez 30 min szukalem I NIC!!!!
jak ss dostalem od slupsk to odrazu dalem ...
jeny na moj nick wlazily 2 osoby moze komu innemu zrobil foty i mi bana dal MI NIC NIE PISALO ZE KTOS MI ROBI SS
nigndy nikt nie mowil ze mam softa...
[ Dodano: 2009-12-13, 15:09 ]
nemo chcialem ci podziekowac za odciecie od jedynego serwa na ktorym fajnie sie gralo..
przylazisz na serwa z 30 sekund jestes i mi bana dajesz
powodzenia z takim graniem...
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2009-12-15, 11:05
jak nie możesz znaleść to włączasz wyszukiwanie plików (TAK JEST TAKA OPCJA :O) wpisujesz nazwe mapki na której zostały Ci zrobione ssy i je wrzucasz chyba że nie chcesz...
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Ja bym tak chlopakowi dal unbana, moze ich naprawde nie ma?
A nastepnym razem, gdy dostanie ultimate ss i powie, ze znowu ich nie ma.
To nie bedzie unbana i tyle.
/ Zamykam temat i czekamy na wypowiedz szefa wszystkich szefow. No chyba, ze go Venom wyprzedzi z unbanem lub decyzja jaka podejmie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.