Qwerty Wbił Level I myśli że jest Koxem nie Do Zabicia:D
Prawda że jak ktoś zabije Qwertego on wchodzi na spekta i skanuje Gościa..
Nawet jak Nic nie widzi,pomyśli.. "A może coś ma" i zrobi skreeny:/
=/ Gratuluje.
jeśli znajdziesz skargę o niesłusznego bana o czity to pocałuje Cie w d***. 80% ssów które robię albo są przerobione albo wcale ich nie wrzucają więc twoje zarzuty są bezpodstawne.
--------------------
Bociu [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2010-12-03, 15:39
a nie pomyślałeś nigdy..
Koleś wchodzi na Dm,Ogarnia.
Dostaje SS i co ma go trzymać na tym serwie?
nie widzi sensu wrzucania skreenów.
nie dziwie się im. :P
"Ale nie moge zniesc jak taka osoba moze miec admina. Bedziecie tracili na tym graczy zobaczycie!! Beda same boty graly bo samych dobrych ten koles bedzie banowal bo go zabija. Patrzylem na wczesniejsze posty to jakiegos kolesia tez banowal za to ze go zabil. A co do ssow to nie moge wrzucic tego sprawdz konsole bo mi sie nie pojawia nie wiem dlaczego"
Plus dla tego Pana :)
Jak zwykle qwerty myślisz w złym kierunku.
Nie chce Cię ud***ć,Tylko Pokazać Realia.Powinieneś pomyśleć Koleś ma racje (Bo mam) i Trochę przystopować.
[ Dodano: 2010-12-03, 15:54 ]
Qwerty. To pocałuj mnie W du**.. Bo ten Ban jest nie słuszny =*
[ Dodano: 2010-12-03, 15:55 ]
marjo1244 napisał/a:
Ale nie moge zniesc jak taka osoba moze miec admina. Bedziecie tracili na tym graczy zobaczycie!! Beda same boty graly bo samych dobrych ten koles bedzie banowal bo go zabija. Patrzylem na wczesniejsze posty to jakiegos kolesia tez banowal za to ze go zabil. A co do ssow to nie moge wrzucic tego sprawdz konsole bo mi sie nie pojawia nie wiem dlaczego
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-12-03, 17:00
ssy czyste a wy jak chcecie się kłócić to qwerty dał dobry dział jeszcze jeden taki post tutaj nie wnoszący nic do tematu i polecą warny bociu powinieneś już dostać... nie wiesz gdzie takie posty pisać to nie pisz wcale...
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.