oki to tak
najpierw dostalem dzis bana za to ze ktos sie podszywal... wytlumaczone i juz
z 15 min pozniej dostalem bana od nemo za czity a nie mam
mam dac teraz ss A NEI WIEM GDZIE SA TE SS gdzie one beda??? prosze was MAM DOSC TYCH SS (mysle ze nemo dal mi bana bo go w ranku dogonilem) xD
prosze o unbana albo powiedzenie gdzie sa te ss
Wysłany: 2009-12-12, 23:26 Re: SS nudne to sie robi
Stokus napisał/a:
oki to tak
najpierw dostalem dzis bana za to ze ktos sie podszywal... wytlumaczone i juz
z 15 min pozniej dostalem bana od nemo za czity a nie mam
mam dac teraz ss A NEI WIEM GDZIE SA TE SS gdzie one beda??? prosze was MAM DOSC TYCH SS (mysle ze nemo dal mi bana bo go w ranku dogonilem) xD
prosze o unbana albo powiedzenie gdzie sa te ss
hhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahaha
hahahhahahahahahahahha musialbym cala noc zeby wyrazic moj smiech!!!!!!!!! jesli chodzi o twoje domysly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahahahahahahhahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
1 dostales bana bo juz przegioles stalym graczom nie daje bana za obraze byle jaka juz mialem cie dosc
2 daj ss h** mnie obchodzi ze ktos sie wczesniej pod ciebie potrzywal on bana nie dostal tylko ty skoro znasz powod perma to na bank tobie ss zostalo zrobione i nie sciemniaj ze nie masz bo znajde cie i powypierd4lam wszystkie zeby j3bany cfaniaku wk0rwiles mnie zaj3bie cie i h0j ci w kako albo od przodu i tak bedzie to dla ciebie przyjemnosc!!!!!!!!!!
hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahha
3 znajdz te ss bo na przypadkowy shift del zamiast ctrl c nie uwierze choc w twoim przypadku wszystko jest mozliwe
ps sorry ale nie moglem sie powstrzymac na kolejne dziecko neo!!!
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Ostatnio zmieniony przez n3m0 2009-12-13, 00:35, w całości zmieniany 1 raz
ej ale ja dostalem bana na 5 min
po chwili wlaze na serwa i mialem (1) i moj nick I KTOS DAL BANA STOKUSIOWI (OSZUSTOWI) I NIE MAM SS BO MI NIKT NIE ROBIL SS NEMO ZANIM ZBANUJESZ DOWIEDZ SIE CZEGOS A NIE
[ Dodano: 2009-12-12, 23:58 ]
to bylo tak xD
wlaze na serwa gdzies o 19 i gram
chyba o 21 30 wlazi ten stokus (oszust)
i tamten ucieka a mnie banuje ossto na 5 min
w tych 5 minutach bana co mi sie jescze nie skonczyly on wlazl i dostal permanenta chyba
pozniej gram do 22 i nemo wlazi i mi bana daje i pisze
wroc z ss
:(
[ Dodano: 2009-12-13, 00:04 ]
ide spac
co ma byc to bedzie ...
pi3rdole co za genetyczna podrobka czlowieka ja co ss zobilem na eldorado za softa wyczekalem moment az do fryzjera gdzie kampiles weszla ninja zrobilem ss pokazalo mi ze zrobilo ci i zmiana mapy
jak bartu wroci to moze spr konsole serwa ze wpisalem taka komende !!!!
modteam zamknijcie za bartu sie wypowie
narazie dla mnie pomylko ludzkosci nie graj!!!! jak cie zobacze to kolejny ban poleci!!!!! i to juz za to za nie dostales unbana!!!!!!!
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.