-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Nazwa tematu byla stosowana do zachowania administyracji na servie nie dajecie ludziom grac a szczegolnie mi co mape mam ssy na forum wrzucac ogarnijcie sie
[ Dodano: 2011-07-04, 14:49 ]
wiem ze temat nie jest zgodny z szablonem ale mam juz dosc rozpisywania sie co 30 minut i wklejania tu ssow wiec poszedlem na latwizne ;p
Nie mam tego w konsoli juz a ssy chyba widac ze sa czyste po za tym kolejne ssy masz wyzej wedlug wzoru
[ Dodano: 2011-07-04, 18:21 ]
R10 tak gralem majac bana bo irytujacym juz jest dla mnie fakt ze mam go po 5 razy dziennie za darmo od kazdego admina pokolei co mapa to ban ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.