No dałem wyszukaj i znalazl tylko jednego screena :/
[ Dodano: 2011-03-15, 20:13 ]
apropo tego mojego "grania" to co w nim bylo dziwnego...? hmmm?
jezuu i to nie jest screen????!! wczesniej tez wzucilem i co mialem chity? niegram na chitach i prosze o ub
Bociu [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-03-15, 20:14
nie jestem pewien,ale wydaje mi się że to jest screen robiony przez Ciebie = Domyślnie F5 chyba.
a Ss'sy muszą być ;)
[ Dodano: 2011-03-15, 20:16 ]
Porównaj Sobie tamte Skreeny które wrzuciłeś wczoraj z tym którego Wrzuciłeś dzisiaj.
Przeszukaj Dyski.
ja do tej pory nie wiem gdzie mi się ss zapisują,Ale Wczoraj znalazłeś ss
Może jakiś bug,albo Kręcisz. ale to battle powie.
masz racje:p
to jest screen zrobiony przezemnie :p sorry za ta akcje a Qwerty nieweim czemu mi dal bana skoro innych screenow niemam oprocz tych co wzucilem wczoraj.
moze niewidzial ze wzucilem, niewiem wkazdym badz razie sorry za problem ten temat powinien byc juz zamkniety ;p
[ Dodano: 2011-03-15, 20:26 ]
a co do watpliwosci nie krece bo niemam po co :P:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.