Mogę konkretną odpowiedzi Ban lub Unban bo to już robi się chore tak jak w poprzednim temacie i jak można przestańcie mi robić screeny bo to mnie wkurza po to macie hltv żeby nagrać demko
proszę o konkretną odpowiedź bo ja naprawdę szybko się denerwuje i nie lubię tracić swojego czasu !!
DaX, Twoje nędzne prowokacje nic tutaj nie zdziałają jak chcesz komuś ubliżyć to zmień adressssssssssss ponieważ dla takich jak ty tutaj nie ma miejsca a jeżeli będziesz nadal się spinał to dostaniesz pocisk i się skończy wczesny dzień dziecka. Pozdro gimbusie.
Dzieci neo moja praca polega właśnie na siedzeniu przy komputerze a was mam głęboko w du*** co sobie piszecie może wy wyjdziecie na dwór chciałem się tylko dowiedzieć ban czy unban a wy dalej swoje mongolskie teorie i robicie ot ? ile czasu i nerwów z wami trzeba tracić żeby się porozumieć nie rozumiem dlaczego BATTLE zbiera nie kompetentną ekipę do swojego serwera ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.