-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Ja osobiście nie widze nic dziwnego. Wystarczy troche słuchu, myślenia i dobra znajomość mapy oraz spore doświadczenie z famasem. A co do mapy, to jest ona jedną z moich ulubionych. Przegrałem na niej naprawdę sporo :)
Ostatnio zmieniony przez chemioterapia 2011-11-01, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
U nas panuje taka zasada masz bana na bl'u to tutaj też ; >
Okej. Obejrzałem demko. Nie wiem jak wy, ale ja nie widze nic dziwnego.
I pytanie sie tutaj narzuca. Na jakiej podstawie mam dostać bana? W ssach nie widze nic dziwnego, w demku też nic mi się nie rzuca w oczy. Dlatego bo jakiś debil wrzucił to demko i jeszcze większy uznał że coś mam? Dla mnie to bez sensu.
Patrz na ssy. Zrobiono mi je, po czym po 7 minutach były na forum. Wrzucanie troche zajmuje, miałbym czas na jakie kolwiek akcje nad nimi? Nie.
PS: bl to gówno, nikt się tym nie przejmuje. Dodatkowo, kolega tam też jakiś czas temu dostał bana, podczas gdy byłem u niego i grał normalnie (wtedy demko było);)
Ostatnio zmieniony przez chemioterapia 2011-11-01, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
jak dostaniesz unbana na BL'U to przyjdz :) ale czekaj jeszcze na decyzje H@ : >
Dla mnie to jest bez sensu. No ale poczekajmy na HA.
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-11-01, 17:16
poczekamy na starszyznę ^^
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Dla mnie też ten BL jest bez sensu. Równie dobrze ja bym mógł powiedzieć po obejrzeniu dema o ten czituje, bo za dobrze gra i wrzucamy go na BL. Ssy czyste ( luki pewnie sprawdził wiec mam pewność ^^ ), na demie nic takiego nie widać także ja nie widzę powodów żebyśmy się sugerowali BL.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.