-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
a skąd mam ci wytrzasnąć screen z consoli ? jak to było wczoraj
wejdź do gry i Cie wywali ;], wszystkie są z du**.
Jeden tylko się zgadza ... zielony (nr4), reszta ma późniejszą godzinę, co oznacza, że były "modyfikowane".
DaX napisał/a:
a skąd mam ci wytrzasnąć screen z consoli ? jak to było wczoraj
Kod: Szczegóły bana
Nick DaX
SteamID STEAM_0:0:2146001600
SteamCommunity ID 76561202252268928
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Wrzuc
Wykonano 07.02.2011 - 21:24:52
Wygasa Nie określono
Zbanowny przez Ultimate SS
Zbanowany na Serwer.Slupsk.pl [Nowy Diablo Mod][Fast DL] @ Zabijaka.pl (cs_delta_assault)
Wszystkie wygasłe bany 2
Kod: Szczegóły bana
Nick DaX
SteamID STEAM_0:0:1979104448
SteamCommunity ID 76561201918474624
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Ty masz bana
Wykonano 08.02.2011 - 11:19:53
Wygasa Nie określono
Zbanowny przez RastaFarianin
Zbanowany na Serwer.Slupsk.pl [Nowy Diablo Mod][Fast DL] @ Zabijaka.pl (de_dust2)
Wszystkie wygasłe bany 1
DaX napisał/a:
przerobiony to wy macie mózg [byliście chyba w programie Pimp my Brain ]
wy naprawde macie nasrane w garach juz mnie macie o co sie doczepic tylko dlatego ze mas many ciskal;]
@@mokrot:
Co twój post wniósł do tematu?
Podejrzewam że nic.
Każdy admin ma prawo zrobić ss'y podejrzanemu graczowi więc niema najmniejszego sensu że tak powiem 'protestować'.
A co do czasu tamte ss'y rzeczywiście były edytowane ponieważ data utworzenia obrazu nie pokrywała się z datą edycji.
A tych jeszcze nie sprawdzałem ale na razie Ci unbana nie dam bo nie siedzę u siebie na kompie więc ss'y jeśli będzie ban nie zdjęty to po powrocie spojrzę na nie i ew. unban poleci.
Kodzot ostrzegam tym razem Ci nie dam warna ale jeśli twoja wypowiedź nic sensownego nie wnosi do tematu to nie udzielaj się ;p
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2011-02-08, 16:36, w całości zmieniany 2 razy
no tak tylko dlaczego zawsze tak sie dzieje ze dany gracz dostaje bana w momencie kiedy udupi Admina??ja tez mialem dobre zdanie o adminach ale sadze ze tez się co do niektórych mylilem :Pdlaczego nie zrobicie ss adminowi Nemo dla mnie ten człowiek jest magiczny kazdy kto ma stalka albo cien nie pogra sobie przy nim bo nemo zawsze ogarnie gdzie jest kolo z czego on nie oddaje żadnego strzału;]zawsze ale to zawsze leci idealny skan;]a wątpię żeby byl az taki pro;]
@@ Widi
I po raz kolejny bez sensu post. chcesz na nas nalatywać załóż temat odpowiedni. To że n3m0 gra lepiej od Ciebie nie jest powodem do pUakania! +1 do lansidła
Ostatnio zmieniony przez Widi 2011-02-09, 11:13, w całości zmieniany 2 razy
Kodzot, masz problem? załoz swoj temat w odpiowiednim dziale +1 dla Ciebie powien byc.
Kodzot, A wiesz co to Rozjaśnienie full monitora ? sam to stosowałem na ninje/stalki/diabły itp do tego mam dobrze dobrane komendy do cs i też je idealnie widzę... żadna filozofia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.