SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-11-03, 14:21
Fotka 2, widzę granat w kontenerze? Dziwne. Brakuje 5 foty. I jeszcze czarna kropka na ścianie (prawie na winklu pod oknem). Niech się wypowie Luki albo Battle.
Nie wiem co mam myśleć o tym granacie, a z tą czarną kropką to dziwne, bo nawet jakby to był esp to na tej mapie nie można być tak nisko. Aha no i prosimy o 5 foto.
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2011-11-03, 15:50
Fotka 2 przeswitujący granat ... , a co do tej kropki to takie sie trafiają prawie w kazdych screenach i to jest wina gry
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-11-03, 16:53
Jak dla mnie to granat ewidentnie za kontenerem chce wylądować, wiec nie powinieneś go wiedzieć.
Co do plamy. Na prawie każdym ss pojawiają sie czarne i białe kropki i jak mniema jest bo bug gry. Nawet na tym screenie jest takowy.
Ale to są pojedyncze piksele a nie jak tutaj skupisko 4 w tym dwa w innym odcieniu i kolejne dwa jeszcze w innym. Paradise wejdź na spec i włącz free camera. Nie jest za nisko, ktoś może tam stać przy windzie. Dla pewności jak ktoś ma ochotę to demko ^^
Brak jednej foty to już jaja :] Nie będziemy sie wypowiadać.
A i twój wiek. 29 ?! Jak tak patrze jakie nicki były używane na tym sid. To ma obawy co do twojej dorosłości.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.