Dodales tylko 3 screeny z 5. Za edytowanie zdjec powinien zostac ban. Konkretny fail kolego.
Ogolnie to mi sie smiac chce z ciebie za przeproszeniem. NIKT nie jest glupi z administracji na tym forum.
Dajesz 3 screen'a z innej mapy. Ktorys Admin ci zrobil screeny, juz nie bede sie wtajemniczal ktory, ale domyslalem sie
ze Spolprog. W folderze cstrike lub cstrike_polish masz 5 zdjec o nazwie mapy na ktorej dostales owego bana.
x:\Program Files\Counter-Strike\cstrike lub x:\Program Files\Counter-Strike\cstrike_polish
x to dysk i tam masz cztery pliki graficzne z nazwa mapy i numerem np. dedust20000.png, dedust20001.png, dedust20002.png, dedust20003.png i dedust20004.png tu gdzie de dust to nazwa mapki podalem przyklad tylko
jak dla mnie ban na centralke powinien juz pojsc raz go z aimem widzialem dostal bana a pozniej sie tlumaczyl ze jego brat gral....
choc nie wiem czy bedzie ten ban dzialac bo jam jest bog dostal na centrale a wczoraj wieczorem gral o.o
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Dawać mu bana na centralke bo wczoraj wieczorem grał z wallhackiem. I mnie wneriwal dawałem mu zawsze więcej niż 350 damage a on żył a i zawsze mnie headami zabijał. Walił wolno jak zostawało mu 100 hp i tłumaczył się że dobrze celuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.