[SS] - Twoj Nick: "ryaN" - Twoje ip: "178.36.10.166"
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Ultimate SS
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na forum !'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:34163075'
[AMXBans] Twoje IP: '178.36.10.166'
[AMXBans] ======================================
Na oryginalnych modelach cs mam mało fps, dlatego mam modele high fps. Regulamin czytałem kilkakrotnie i nic nie znalazłem o ich zabronieniu. Proszę o szybki UB
To prawda znam ryana juz pare dobrych lat , jest on dobrym graczem i nigdy nie grającym na czitach.
Zawsze gdy gra jakieś esl jest w czołówce i wądpie żeby miał ,lub stosował czity.
Nic wiecej do dodania nie mam.
Jak czytales regulamin to przeczytaj tez poradnik jak sie wrzuca ssy i wroc z editem.
*neoN' A ty co jestes jego adwokat czy co? Spokojnie nie musisz go broni jesli nic nie ma.
A co do samych ss'ow jak dla mnei sa czyste
To prawda znam ryana juz pare dobrych lat , jest on dobrym graczem i nigdy nie grającym na czitach.
Zawsze gdy gra jakieś esl jest w czołówce i wądpie żeby miał ,lub stosował czity.
Nic wiecej do dodania nie mam.
No a co ma piernik do wiatraka ? To że Twój kolega to nie musisz pisać oh ah'ów jaki to on jest i w ogóle, zostały mu zrobione screeny - to niech je wrzuci zgodnie z naszym regulaminem, będą czyste to dostanie ub. Proste
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Na oryginalnych modelach cs mam mało fps, dlatego mam modele high fps. Regulamin czytałem kilkakrotnie i nic nie znalazłem o ich zabronieniu. Proszę o szybki UB
przeczytaj ze zrozumieniem jeszcze raz
Kod: §10. Podmiany modeli (dozwolone: CS:1.6 i CS:CZ), celowników, HUD są traktowane jak czit. = ban na zawsze
a co do fps to nie masz ich tak malo 99 to nie tak zle
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
apropo czy te modele co on ma nie ułatwiają gry na diablo modze? przez takie kolory mozna z latwoscia zobaczyc ninje i odroznic przeciwnika, ja bym Dill sie nie pieklil z tym unbanem tak szybko
jesli mozna, battle dostał od niego te modele na pw, niech to sprawdzi i jesli wszystko bedzie ok to wtedy powinien byc unban, a nemo podal punkt z regulaminu ze inne modele sa zabronione wiec ban powinien byc nadal aktywny
Dobrze więc zmienię na oryginalne modele. Przestań prozę płakać ze swoimi kolegami że mam wh/aima. Jeśli tak uważasz nakręć demko lub poproś o demko z hltv...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.