[ Dodano: 2011-08-05, 00:23 ]
No niestety nie... bo nie na imageshacka tylko w paczkę rar i na http://www.speedyshare.com/ (na przykład)
[ Dodano: 2011-08-05, 00:40 ]
No ja sie pochlastam... w jedna paczke rar to skompresuj, tak żeby wszystkie 5 było w jednej. A potem wrzuc to na ten hosting. Dlaczego? Jak wrzucisz to ci powiem.
Cytat:
2 # Screeny bezpośrednio w katalogu cstrike lub cstrike_polish pakujemy za pomocą programu WinRar (lub podobnego) i wrzucamy paczkę na hosting zewnętrzny, np. Sendspace.com.
[ Dodano: 2011-08-05, 00:54 ]
Nie można było tak od razu. UB graj dalej
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
SID: 0:017036983
Wysłany: 2011-08-05, 11:33
Dzieki ! :)
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-08-05, 14:31
Sory kuku miedzy zerami w sid wstawiłem przerwę i nie pykło.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
No gdzie tam :P Nie ma po co czekać nie wiadomo ile, aby odbanować niesłusznie osądzonego gracza :P
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-08-06, 18:02
No Makrota nie było od 3 dni a Vitold miał jakoś urodziny na czasie chyba, a jeśli pije jak ja to jeszcze go z dwa dni nie powinno być. Wiec pozwoliłem sobie z pomocą Paradisa :) odbanować. SS czyste były :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.