Ogólnie mówiąc to serwer się pier***oli. Jak gra malo osób to co jakiś czas w połowie mapy włącza się runda rozgrzewkowa i mapa leci od nowa. Często przy zmienianiu mapy pada. Nawet zauważyłem, że czasami nie wyświetlają się zadane obrażenia, chociaż druga osoba twierdzi, ze ze z 100hp zostało jej np. 22. Jakby ktoś jeszcze znalazł jakiś bug to najlepiej napisać o tym w tym temacie. Aha i starajmy się żeby szybko zostało to rozwiązane, a nie tak jak inne tematy ciągną się nawet do teraz :P
Racja. Coś złego się zaczyna dziać. Wejde na jakąkolwiek mapę, zagram kilka rund i serwer pada. Też jakoś tłumów ostatnio nie widać więc trzeba coś zrobić.
To Battle musi sie wypowiedzieć w tym temacie, czy to wina hostingu czy bardziej ustawień serwera. Może ostatnio była jakaś zmiana, która wpłynęła na to?? Przez weekend nie grałem, bo nie miałem czasu, ale wcześniej się to nie działo, więc coś musiało się stać około czwartku/piątku.
ja miałem ostatnio problem z dostaniem się na serwer grało niby 13 osób a przenosiło mnie na inne serwery pisałem nawet do karola w tej sprawie ale myślałem że to wina mojego komputera ale z tego co widzę to chyba u was problemy
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-10-31, 17:29
chemioterapia napisał/a:
No nie jedną. Grałem chwile aż dostałem ssy. Dziś grałem pare godzin i nic dziwnego nie zauważyłem.
02:19:10 dokładnie
A co do uwag to ostatnio jak grywałem to ściepy niesamowite się zdarzały, czasem kończyło się to zgonem serwera a czasem po jakiejś minutce może dwóch lagi znikały.
No i pojedyncze skoki pingów, ale to niekoniecznie wywołane stanem serwera.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.