Wysłany: 2009-08-11, 20:48 Steam nie szuka serwerów
Mam taki problem z steamem, klikam "steam" w pasku>serwery>(zakładka internet) >odśwież i wyskakuje mi komunikat "nie znaleziono serwerów odpowiadających wymaganią czy coś w tym stylu.
upżedze głupie pytania wróbla tak zaznaczyłem gre "counter strike" nie dziala nic nawet po wyłączeniu filtrów.
Miał ktoś kiedyś takie coś czy może wie co na to poradzić?
szukałem na wiaderku i jedyne takie posty dotyczyły non steama, gdzie każdy wie że valve blokuje ns i nie ma prawa to działać.
pozostałe zakładki działają: "ulubione", "historia", "znajomi".
Podobny błąd jest w "oglądaj" gdzie i tak nie wchodze ale to może coś komuś podpowie
tak wszystko dziala tylko te 2 zakładki nie co przeszukują neta, nic nie zmien ialem.
mam to od kad odzyskałem konto, brat se zaczoł grać i mówi że nie działa, a ja jakto?, n i nie działa, pytałem sie czy coś ruszał a on mówi że nie
No to nieciekawie, posprawdzaj w jakis zaporach/firewalla'ch czy nie masz hl.exe poblokowanego, jak nie to sciagnij instalke steama z oficjalnej ich strony i pusc reinstall.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
no wiesz to chyba nie wiele da, bo mam sciągniętego z ich stroney steama > zakładka moje gry>Counter Strike> ściągnij.
z rana zrobie reinstal jak radzisz, myślałem o tym ale co sie może zrobić w kilka dni że część działa a część nie :/
moge dołączać do gry jak i wpisywać connect ip serwerów spoza ulbionych, chodzi o to iż nie szuka mi żadnego serwera
A ja mam na odwrót wyszukiwanie serwerów mi działa reszta nie , a co najciekawsze na NS też wyszukiwało mi serwery i do tego reszta zakładek działała ...
mialem kiedys taki problem ale po paru dniach, nie wiedziec czemu, samo przeszlo :]
Nic nie robiłeś?
Jak tak to radzisz poczekać, no ok i tak nic nie zrobie, reinstal już był i nadal (screan), dodatkowo wyaliłem cały folder "steam", dziwne to jest bo wszycy inni mają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.