to przynajmniej jak da rade ustawić to nie zabijało lecz zabierało z połowe życia albo coś w tym stylu.
I jak można dodać
odnośnie ff żeby usunąć te odrzucanie gdy się strzeli w kogoś.
Jest to czasem wnerwiające gdy się z kimś strzela i ktoś wskoczy z teamu pod celownik ...
Wysłany: 2011-12-09, 18:34
Jak dla mnie jest ok, raz Cię zabije to będziesz miał nauczkę by się nie zbliżać za blisko :D Jedynie do poprawy jest granica raszu na kabul gdzie jej po prostu nie widać w jednym miejscu, oraz granica raszu na russka ponieważ można raszować troszkę za daleko :)
Odpychanie z łatwością można przeskoczyć ;p
już kiedyś było to poruszane ^^
Dokładnie, jest tak jak jest i tak zostanie.
kuli napisał/a:
to przynajmniej jak da rade ustawić to nie zabijało lecz zabierało z połowe życia albo coś w tym stylu.
To się nie sprawdza, ludzie tak czy tak będą specjalnie przez antyrasz przechodzili nawet z 1hp..
*BoLeK* napisał/a:
Jak dla mnie jest ok, raz Cię zabije to będziesz miał nauczkę by się nie zbliżać za blisko :D Jedynie do poprawy jest granica raszu na kabul gdzie jej po prostu nie widać w jednym miejscu, oraz granica raszu na russka ponieważ można raszować troszkę za daleko :)
Nakierować mnie jakimiś ss'ami co jest nie tak i jak ma być to poprawię
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Kod: odnośnie ff żeby usunąć te odrzucanie gdy się strzeli w kogoś.
Jest to czasem wnerwiające gdy się z kimś strzela i ktoś wskoczy z teamu pod celownik ...
Wysłany: 2011-12-10, 04:26
No więc tak co do kabula:
Na różowo strefa raszu, czerwona przerywana z pytajnikiem to brak widocznej granicy raszu na balkonie.
Co do russki:
Na zielono aktualna granica raszu, na żółto poprawiona w lepsze miejsce.
A co do tego co napisał kuli jestem też za usunięciem ;)
[ Dodano: 2011-12-14, 18:27 ]
I jak z tym raszem? Da rade? :)
Jest jakaś kara dla ludzi będących samych na serwie i nabijających fragi na bombach? :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.