SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2009-06-30, 15:19
Ty grasz na ns on na Steam ;) Więc akcjie kontrowersyjne na ns a steam to duża różnica. ;)
@@down
Nienapisałem że nie używa czitów ale z tego demka nic niewynika ;) A to każdy powie że taka sama akcja na ns jest bardziej kontrowersyjna niż na Steam ;)
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2009-06-30, 15:29, w całości zmieniany 1 raz
Immunity du0 - kernel mode
super simple wall hack 6.2
super simple esp 4.7
pure ring0
ogc begins
wiec nie wiem poc o piszesz "1v1 STEAM" skoro, na steama jest wiecej czitow niz na non.
SŁoa tfg :]
-------------------- Jestem jaki jestem, ale lamic, nie lamie :D
Zumir ma racje, tfg pisał to w któryms tam temacie
No napisał, ma stronke na której sledzi aktualne statusy czitów i czy sa wykrywalne. Sam mialem taka strone, se patrzalem czy sa czity na sXe Demko to pozniej sam obejrze i ocenie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Zumir ma racje, tfg pisał to w któryms tam temacie
No napisał, ma stronke na której sledzi aktualne statusy czitów i czy sa wykrywalne. Sam mialem taka strone, se patrzalem czy sa czity na sXe Demko to pozniej sam obejrze i ocenie.
1. nie tyle ze mam stronke, bo to stronka kolegii ;p
2. poprostu interesuje sie tym, to moja pasja :D
3. i dont care, niech dzieci mowia ze mam wh, szczerze ;p? wisi mi to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.