Ja mam jednak cały czas co do the analogs ,że gra na wh nakręciłem 3 demka.
Tam kilka razy było widać ,że przez ściany skanuje heady wali jak ktoś mu wyskoczy od razu taka dziwna podejrzana sprawa jest pozwole sobie demko zamieścić również na wiaderko by dali swoją opinie.
hjahjahahah xD ale beka z ciebie, zaraz se zobacze mam nadzieje ze tam nie widac mich wpadek jak lamiłem ;/
i pamietaj JSP na 100% Tylko Bog moze mi gasic chate!!! hahahahah dobra ide obejrzę ^^
ehhh znowu widac ... na 1 demku full auto na koncu ;/ i na 3 demku tez takie paniczne ctrl+full auto tez na koncu ^^
i beka w demku chyba jak mnie ubił jakis na M ... z usp w locie ^^ az sam sie zdziwiłem :P
jak ci sie nie nudzi nagraj wiecej demek bo fajnie siebie poogladac mozna blędy wychwycic itp. to jak cos wrzucaj tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.