Witam adminów i wszytkich userów . Chciałbym złożyć skarge na the triology . Wchodze sobie na serwer gram ,gram noi dostaje bana ,( bez ss bez zadnego powiedzenia) Powód :Wallchack . Wysłał mi demko oto one : http://www.speedyshare.com/551767383.html . On ( triology mowi ze widac jak mam wh ) . Ja będę się z tym sprzeczał . Wiem bo gram juz w CS-a 4 lata i wiem że z adminem sie niewygra. I niewiem co ja mam zrobić .Spodobal mi sie serwer a ty po tygodniu dostaje bana . Co mam zmienic serwer i na innym grać ? jak mi sie ten podoba. Nie po to gram 4 lata żeby jakis triology który ma admina 2 tygodnie i gra dwa lata mowił że mam wh . Prosze sie wypowiedziec . Ja moge sie załozyć ze kazdy poprze triology bo go zna , i to admin .Dziekuje za przeczytanie , i juz chyba niezobaczymy sie na serwerze . Dowidzenia
Wystarczająco dobrze widać kolego twojego WuHacza. Rozpisywał się nie będę bo mi się po prostu nie chcę. Pierwsze demko mi wystarcza. Tak więc żegnam kolegę
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.