mam taki pomysl aby zablokowac ta komende a powod tego jest taki ze bedzie mniejszy problem z podszywaczami ktorzy sprawdzaja top i sprawdzaja na jakie nicki moga wejsc idt
wiem ze to dm czyli dla zabawy jednak rank jest automatycznie pokazywany przez serwer
ilosc killi deadow itd mozna spr przez rank/rankstats
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
w sumie jest taka opcja ale mimo wszystko nie każde dziecko zna gametruckera a ci starsi gracze raczej się nie podszywają :P
może i nadal będzie się to zdarzało ale na pewno nie w takim stopniu jak obecnie...
HellBoy jest trzeci w top15, a pod jego nick podszywali się 10 razy w ciągu ostatniego tygodnia nie wspominając, że jego nick na gametrackerze się nie pojawia bo gra u nas maże trochę ponad miesiąc...
-------------------- "W chwili, w której umiera w nas dziecko, zaczyna się starość." — Francois Mauriac
nie podoba mi się ten pomysł... gametracker nie pokazuje aktualnego "top" tylko ogół.. chyba, że da się wprowadzić taką blokadę, żeby top15 mogli zobaczyć tylko Ci co są akurat w topie.
W sumie nic to nie da a nawet "dziecko neo" jak sie troche orientuje na naszym serwerze wie kogo sobie podszywac a w sumie nie patrza na top15 tylko na lvl
ale w sumie z finansowego punktu widzenia lepiej by byli ci podszywacze to inni gracze będą rejestrowali nicki co oznacza ze będzie mniej problemow z zebraniem kasy na utrzymanie serwera
to nie przejdzie jak jest w to15 znaczy ze gra u nas troche wiec lubi serwer jak sie beda podszywac to powinien leciec reset lvl jak nie zarejestruje nicku
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.