wh? hahahahahahah, dobre! : ) wal mi ss wszystko jestem clear.
a jeśli bym jechał na wh to bym miał zbanowany status VAC także heloł : )
Są czity niewykrywalne przez vac'a. Miałem przed chwilą ładnie rozpisane podejrzane akcje, ale w momencie kiedy miałem wysłać blue screen :( Muszę wyjść więc pod wieczór zajmę się tym. A jeśli nawet okaże się, że na tym demku za dobrze się kryłeś to i tak kiedyś wpadniesz, a ja będę cały czas na Ciebie polował. Bardzo dziwne, że tak dobry gracz ma konto z 2010r.
no tak myślałem. że o konto chodzi. : ) konto mam nowe bo miałem przestać grać w cs'a a poprzednie konto mialem 2007. : ) ale po 3 miesiacach jak zaczzeło sie robić zimno i ponuro nauki nie było to znów zakupiłem, żeby pograć : ) stąd też takie rzeczy. a jak chcesz to mnie nagrywaj chętnie z tego potem jakiś filmik skręce : )
[ Dodano: 2010-11-12, 13:58 ]
a i nawsiasem, ss nie dam rady przerobić czy co tam nie wiem, takzę mjakbym miał to bym wpadł, wiec prosze mi robic : ) : *
no tak myślałem. że o konto chodzi. : ) konto mam nowe bo miałem przestać grać w cs'a a poprzednie konto mialem 2007. : ) ale po 3 miesiacach jak zaczzeło sie robić zimno i ponuro nauki nie było to znów zakupiłem, żeby pograć : ) stąd też takie rzeczy. a jak chcesz to mnie nagrywaj chętnie z tego potem jakiś filmik skręce : )
[ Dodano: 2010-11-12, 13:58 ]
a i nawsiasem, ss nie dam rady przerobić czy co tam nie wiem, takzę mjakbym miał to bym wpadł, wiec prosze mi robic : ) : *
infekuuu, nie jestem adminem, więc nie będę robił Tobie ss. Obejrzałem jeszcze raz demko i stwierdzam, że nie ma tam nic nadzwyczajnego. Więc Cię przepraszam, a administratora proszę o usunięcie tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.