Wysłany: 2009-10-26, 13:56 Trilogy podanko o admina
Witam,
Kieruję tą prośbę do h@ serwera o przyznanie mi admina na tym serwerze
1. Wiek:17
2. Nick w grze:trilogy lub the trilogy
3. Steam : Posiadam
4. Amx: Na luziku
5. Gram w Counter Strike 1.6 ok. 2lat
6. Staż na serwerze: ok 2 Miesięcy
Powód: Chcę mieć tu admina bo odwiedzam najczęściej ten serwer z pośrud wielu które znam,
dlatego nie chcę być zwykłym graczem tylko adminem. Serwer ostatnio mało zaczitowany
ale to dobrze, tylko czasem wchodzą noby z sh albo aimem to wtedy wiadomo co robić.
Poza tym adminowie ostatnio niezbyt często odwiedzają serwer pewnie przez prace itp.
Ostatnio zmieniony przez trilogy 2009-10-27, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 69 Skąd: Kto zna ten wie ;)
Wysłany: 2009-10-26, 16:53
Na -= NIE =- Grając 2 lata potrafił byś o wiele więcej ... admini musza prezentowac tez jakis poziom gry a ty go nie posiadasz, druga sprawa to to że gdybyś miał tego admina było by mase nieporozumień ile to razy wzucałeś demka osób które były czyste a ty schizowałeś zaparcie że coś mają . Także moje zdanie jest takie jakie jest
Ps. -= NIE =-
-------------------- Opel ? NEVER !! VW ?? Forever !!
We Ride together... We Die together... VW Golf for life http://forum.vwgolf.pl/
Na -= NIE =- Grając 2 lata potrafił byś o wiele więcej ... admini musza prezentowac tez jakis poziom gry a ty go nie posiadasz
1: Zależy jaki dzień, czasem nawet spoko gram ale dziś ok bociłem troche,
Bui napisał/a:
to że gdybyś miał tego admina było by mase nieporozumień ile to razy wzucałeś demka osób które były czyste a ty schizowałeś zaparcie że coś mają . Także moje zdanie jest takie jakie jest
2 : Co do demek 1 wtopiłem, a co do tfg to dziwne że Usk się go uczepił, wracając do tematu ...
Kilka ns-ów nakręciłem i raz był gościu na steam ab [czy jakoś tak] wrzuciłem na forum nie..
A jak Battle był na serwerze i nakręcił mu demko od razu perm poszedł
No i nieporozumienie to wiesz.. Jak bym spojrzał w nieporozumienia z tb związanie też ich nie mało [Nie każdy ideałem jest]
No i zawsze admin jak wsp. DrigeR'a może na tymczas polecieć by spr.
MoKrOt ;] napisał/a:
Nie musisz się obrażać ale też jestem na nie ;/
Nie będe się obrażać, ale nie lubie takich ludzi którzy mnie nie znają i się wypowiadają na mój temat,
Nawet na serwerze mnie nie widziałeś (Może raz wszedłeś na 5 min widziałem)
Ale to za mało by kogoś sądzić
Zip ja się nie znam ale ty na DM jesteś a nie na TP poza tym często go widuje na serwerze adminów jakoś ostatnimi dniami nie ma zbyt dużo poza tym nie jestem adminem więc być może się nie powinien wtrącać w to ale na moje zasługuje na Adma co do demek ile razy wy myśleliście że ktoś czitował a tak naprawdę nie?
Nie udzielaj się w temacie nie dotyczącym ciebie bo cie pokaram warnem następnym razem.
Temat dla kazdego, Panie Mokrocie. / Wrobel.
Ostatnio zmieniony przez Wróbel 2009-10-26, 20:32, w całości zmieniany 2 razy
z racji iz mialem tu kiedys admina, to sie wypowiem.
1. jak na 2lata , to sry , ale jestes low (czyt. ja gram rok)
2. nie wiesz co to interp, dzis na servie pytales sie mnie na jakim gram, bo ty na 0.1.
3. czesto brakuje admina na servie , wiec +
4. nie widzialem abys obrazal wiec +
reasumujac, na tak xd
pisze z PSP wiec sry, za brak duzych liter i przecinkow.
pjona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.