Wysłany: 2011-05-19, 19:00 Trololo-Ban
Witam, chciałbym prosić o odbanowanie mnie na tym serwerze. Bana dostałem za jakies ustawienie grafiki gdzie widac niewidzialnych (prawdopodobnie), o czym zielonego pojecia nie mialem jak to zmienic i czy to jest wlaczone(teraz dzieki tej sytuacji juz wiem). Jak tylko sie domyslilem za co to moze byc (po obejrzeniu screenow chociaz nadal nie wiem czy to na 100% ustawienia) sprawdzilem w googlach jakie to ustawienia grafiki (bodajze przy Software widac niewidzialnych) lecz grafike mialem na OpenGL wiec nie wiem jak to sie moglo zmienic. Mam nadzieje na pozytywane rozpatrzenie sprawy
Ban jest za Screeny więc nie dostaniesz UB jeśli nie dasz Screenów które ci system zrobił. A jeśli mówisz że ss-y z powodu grafiki (softa) to wchodząc na serwer akceptujesz regulamin gdzie zabronione jest używanie softa więc w takim wypadku również nie masz co o UB prosić.
Wysłany: 2011-05-19, 19:35
Przeciez screeny sa (dowod winy zapakowany w .rar i wrzycony tam gdzie pisalo w regulaminia). Jak napisalem "softa" sam nie wlaczylem a nie jestem jakims doswiadczonym graczem wiec nie widzialem czy ten ktos powinien byc niewidzialny (nie jestem pewien czy w tym czasie byl chociaz 1 ninja na mapie) nikt nic nie pisal ze moge cos miec dopiero dowiedzialem sie o tym od momentu jak dostalem bana.
Co do przyznania sie do winy: Co bede ukrywal jak na screenach widac wszystko (albo nic bo to niby niewidzialni byli) nie wiem tylko dlaczego sie to wlaczylo samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.