i admin wspanialomyslnie pyta o zmiane mapy...
(4tak) to ze tobie sie nie chce grac nie znaczy ze innym sie nie chce - masz po to mapcycle i regulamin odnosnie zmian map
to pisze do tego czegos "w lab sie je***j" na u+@
i dostaje bana na 1dzien
za co???
przeciez byles oredownikiem zniesienia "cenzury" wiec je**j jest Ci straszne??? zal
no chyba ze Cie obrazilem.... - to pokaz mi gdzie
k**a paranoja... zeby to cos co wyzywa graczy dawalo bana za jebij
zal
smieszny jestes w H
ale to ze SALAM biega zbanowany na innym sidzie to tego nie widzisz marnoto
paranoja
konsola:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina kuli.
[AMXBans] Pozostalo ci 1 dzien , 1 minuta i 47 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick : D.R.E.
[AMXBans] Powod : ' nie ladnie '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Twoje IP : ' 109.196.122.9 '
[AMXBans] =======================================
i co to za powod bana???
zreszta niunia NIE ŁADNIE piszemy razem - zamiast grac siadz do ksiazek
viti jeden dzien odczekasz przeewcierez nic sie nistanie a salam ot on odppalon y biega jak juz jaksis czas ale nikt nie ma uprawwwniej zeby go zbnanaowac tak m is ie wydaje
1) nie chce mi sie czekac - juz ost dlugo czekalem
2) nic zlego nie zrobilem
chyba nikt mi nie napisze ze moglem sie z jakims szacunkiem odezwac albo grzecznie...
bo to byloby dziwne - to tak jakby do cyganskiej ku**y powiedziec "prosze Pani"
3) SALAM ma bana perma - nie za haxy ale ma (gra na innym SIDzie, ale tutaj trzeba pomyslec - to za duzo ) - lepiej dac bana za je***j
nie widzisz w tym nic głupiego???
tak jakby k***a miała uczyć moralności - smiech na sali
poczekam ten jeden dzien (wychodzi na to ze człowiek dokładał sie na serwer po to aby takie cos mogło banowac paranoja - uważaj bo jestem jednym z Twoich chlebodawców, a z samej głupoty ciasta nie ulepisz)
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-11-08, 14:49
Viti weź się trochę hamuj jednak też ;) A kuli jak dla mnie może i ban słuszny ale na godzine dwie nie na dzień cały. I jak dla mnie widać że nie powinieneś mieć adma skoro jesteś nie obiektywny i dajesz bany za osobę a nie przewinienie, viti też mógł by się opanować ale ty tym bardziej święty nie jesteś co to za argumenty tak mi się bardziej podoba? Przyznał byś się do błędu a nie błaźnisz się takimi tekstami na poziomie gimnazjum. Sorry kuli ale mimo tego że nie raz pomagałeś serwerowni jak dla mnie powinieneś wylecieć za całokształt.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.