Hello! I was banned becouse I used soft(speed hack....it was my mistake) but I used it once and was immediately banned by.
I acknowledge that the software used but I'm not going to do it more!
Please un-ban me, And I swear that I will play fair...
About Aim, I use weapons of 4-1 and with an alternative fire very easily get into his head. That's all! Unbelief? Try yourself! "And I'm sure you will have the same result!
P.S. DizelFree
Привет! я был забанен из за пользования спиид-хака (сглупил) но я использовал это один раз и тут же был забанен!
Я признаю свою ошибку и не собираюсь пользоваться софтом в будущем!Пожалуйста разбаньте меня и я обещаю играть честно...
НАсчет аима если есть подазрения...я использую пушку 4-1 и с помощью альтернативного огня очень легко снимать хедшот .Это все.Неверите?Попробуйте сами.И я уверен у вас будет тое же хеды
Koles grał na speed hacku do czego sie przyznal demko nizej
http://www.speedyshare.co...33875/dizel.dem
on this server does not take place, even for one play at times cheats
bartu ja nie wiem co robić
napisał ze dostał bana za sh, i naprawdę go użył ale to tylko jednokrotnie na serwerze i ze się to już nigdy więcej nie powtórzy to on napisał, a jaka decyzja to nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.