[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin DrigeR
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://bany.serwer.slupsk.pl/
[AMXBANS] Reason: 'narq zrob temat na forum jesli ci ban nie odpowiada'
[AMXBANS] Length: 'permanentnie'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:21551438'
[AMXBANS] Your IP: '79.191.77.58'
[AMXBANS] ========================================
Ban i to bardzo mi nie odpowiada bo przyczyna Zer0waaaa jak i twoj skill haha Pzdr
UnBan Prosze...
No to tak bana dostałeś za teksty typu :
1. Aim rollez
2. Super Wall Hack v7 create by $eMpeR
3. Za gadanie do graczy jak chcesz dodaj mnie do znajomych powiem
ci jak możesz mieć szybko wysoki lvl (to nie było tak dokładnie) ale w tym kierunku
Bartu niech zadecyduje ja się do tego dalej nie mieszam
I od skilla się odwal bo ja na dm gram dla przyjemności nie dla rankingu... A to też świadczy o twojej kulturze ponoć twoja kultura świadczy o tym jak cie rodzice wychowali...
Powiedz w jaki sposob moj tekst "aim rulezz" moze wplynac na bana?
Nastepnie moj bind nie ma nic zwiazanego z WH poza nazwa kazdy kumaty chlopak zrozumie ze to zwykly BIND.
A co do 3 pkt to wystarczy ze chialem chlopakowi napisac zeby wzial mnicha i kampil przy bs to nabije szybcij level wiec chlopcze OGAR i jeszcze raz ogar bo podjazdu do mnie nie masz... UnBan
adnotacja do mojego 3 pnt gościu kwaq powiedział że chcesz mu dać 40 lvl i się pytał czy mogę też dać jego kumplowi to może rzeczywiście mój błąd ale nie rób na serwerze zamieszania takimi bindami bo ja to jestem uczulony....
Driger, za takie coś mogłeś dać kolesiowi chociaż upomnienie lub zwrócić mu jakoś uwagę. A nie od razu ban. A ten tekst, który napisałeś w "reason" pozostawie bez komentarza... Brak mi słów do takiego czegoś.
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2009-12-26, 00:47
E stop Zergadis żadnego immunitetu niema... Jeśli zostałby przyłapany ktoś z KDV na czitach to chyba logiczne że Battle by go nie odbanował bo to byłby zwykły cziter.
A co do bana to Zip nie powinienieś nie ściągać banów niedanych przez ciebie. Ale to mniejsza o to ;d
A ty Semper zwolnij trochę ;d przecież nie musisz klikać tych bindów bo ludzie mogą do odbierać dwuznacznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.