Wysłany: 2010-09-02, 08:13 Upgrade Itemow & New Items
A wiec, nie wiem czy mnie pamietacie :)) dawno nei gralem u was na servie ale widze ze duzo sie zmienił. Ale uwazam ze brakuje 2 rzeczy. Upgradu itemkow i Specjalnych itemkow.
Tak wiec specjalnie dla Was zrobilem Specyficzny upgrade za (propozycja)1000$ z szansa nie powodzenia.
Sklep z runami ( tu widze ze macie Przerobione. i wydaje mi sie ze umiecie sobie sami dopisac reszte kodu):
@Battle
Takie rzeczy to na priv się wysyła
Sa to przedmioty SILNE ale maja to do siebie. Ze maja swe wymagania. np statystyk badz levela badz na odpowiednia klase postaci.
Mam nadzieje ze docenicie moja prace. Gdyż nudziło mi sie w domu i stwierdzilem ze cos napisze. :)) z Góry dziękuje. Jesli zas by były jakies problemy zwiazane z dzialaniem Prosze pisac do mnie. I Bardzo prosze o przylaczenie tego do Mod'a. Dziekuje ! :)) i czekam na opinie :))
PS: Sorki za ortografie. no ale mi sie nie chcialo juz tego poprawiac ! :DD
-------------------- No one is newbie!
Jak już coś napisze...
To napisze FEST dobrze ! :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.