wiam proponuje usunąć takie mapy jak de_nuke czy de_weestwood proponuje to dlatego ze sa podobne mapy do nich takie jak de_nuke_1337 i westwood_big i to powoduje ze mapy się powtarzają a granie w jedno i to samo robi się nudne..... oczywiście nie dla wszystkich...
co do nuke i nuke 1337 nie mam zastrzezen bo sa one naprawde rozne za to westbig to mozna wyrzucic bez ankiety
chyba pomyliłeś z westwoodem bo nuke to tylko tyle ze 1337 ma dostępny dach nad hangarami...... a tak cala reszta identyko, a w westwoodzie są trzy dodatkowe tasy do rashu, a ankiety wyglądają tak ze grany jest westwood ankieta i westwood big, z nuke rzadziej tak jest ale tez tak bywa no i z tymi dodatkowymi dustami2 tez by było można coś zrobić
Te mapy są niepotrzebne ale zostaną zapewne bo to przyciąga dzieci...
Ja bym proponował aby nie usuwać żadnych map tylko Battle w wolnej chwili żeby pokombinował z galileo...
Tyle z mojej strony ;>
cs_alpin
cs_alpin
cs_delta_assault
cs_arabstreets
de_blue
- de_port_royal
- cs_estate
- de_westwood_big
- de_wadi
de_dust2_1337
de_contra
- de_aztec2
de_vegas
- de_dust2_2009
- de_ahram
moze i durzo ale te mapy albo sa przerobka albo od razu gracze chca robic vote
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.