Wysłany: 2010-03-14, 09:30 vidi nonsteamowy bot kozaczy?
Nie wiem czemu bot z ns-a który myśli że jest najważniejszy, jest pewien że wszystko mu wolno i banuje jeżeli nie da się mu grać
Zaczęło się iż zbanował ogar kolesia na 1nej mapie i mu tłumacze po botowemu że skill to nie czit, potem 2mapa i nic temu 0wi nie pisałem/mówiłem wystarczy że go zabić parę razy i proszę efekt.
powód bana mnie poprostu powala hahahahahah
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-03-14, 09:38
1 tamten typek miał dziwne akcje fakt widziałem że ogarnia ale nie raz dziwnie się zawracał więc zrobiłem ss bo wszyscy krzyczeli że wh a jak czysty trudno każdy może sie pomylić 2 ban za pake w rozgrzewkowej poczytaj regulamin potem mów że ban nie słuszny jeśli grasz na nicku nie na tym na którym masz adma podchodzisz pod regulamin jak każdy inny więc nie mów mi że ban nie słuszny :)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
bocie proszę cię nie rozśmieszaj mnie bardziej bo jedynie się ośmieszasz, jajo cie obchodzi na jakim gram nicku, jeżeli bym grał na tym który znasz to byś grzecznie i cicho przeprosił a nie kozaczył, 1, nie umiesz w to grać 2. mój młodszy brat jest starszy od ciebie a ty wyskakujesz do mnie z jakimiś tekstami typu kultury, to ty do mnie z mordą wyskoczyłeś, że jakiś gracz nie będzie cie pouczać admina. Dla twojej wiadomości gdybyś wszedł na serwer steamowy to dla ciebie każdy by był cziterem.
Na mapach de_ terroryści kładą bombę a antyterroyści ją rozbrajają i nie kampią na respie gdzie się co 1sekunę respią.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-03-14, 10:11
1 może i jest starszy ale ja się zachować umiem 2 nie będę sie z tobą wykłócał 3 na zipie też byś dostał bana za pakę 4 nie obchodzi mnie co o mnie uważasz i co myślisz o tym że gram ns na razie 5 będziesz łamał regulamin będziesz dostawał bana to że tu długo grasz i miałeś adma nie daję Ci przywileju łamania regulaminu podłożyłeś pake w rogrzewkowej specjalnie patrzyłem na staty żeby wiedzieć kto to zrobił a wiedz że nie raz ludzie dostają za to dłuższe bany za pake jak Ci się nie podoba to trudno nie graj jak ja jestem i po ostatni i do 80 latka mogę pisać kultury jak będzie się tak zachowywał nawet nie wiesz ile osób pisze dziennie do mnie "nie wiesz kim jestem" mam w nosie kim jesteś łamiesz regulamin i mam obowiązek Cie banować i znajomych z reala banuje za pake czy kulturę bo taki jest mój zasrany obowiązek
--------------------
michalkorczo007, 1 0wcu nie wypowiadaj sie bo temat cie nie dotyczy, za to jest warn. Już był tu taki tfg mocny w gębie chciał esl'a a na wyzywanie do dziś czekam.
2.widi, napisać to wiesz co i gdzie możesz, srasz się dzieciaku a grać wcale nie umiesz, dobrze że znasz podstawowe komendy amx'a to już dużo, gratuluje
Ja poprostu już nie mam siły się z ciebie śmiać zwyczajnie jesteś zbyt głupi żeby grać w tą gre.
"Zipku" warn to będzie ale dla ciebie forum jest po to żeby się wypowiedzieć........ i dla przypomnienia przeczytaj forum i delikatniej ze słowami!
hmmmm... tak poza tym czy dwa lata różnicy to od razu dzieciak???
dla mnie temat do zamknięcia............
[ Dodano: 2010-03-14, 12:11 ]
nie wiem po co wogóle zakładałeś ten temat, rozumie jak byś dostał bana za tydzień ale na godzinę i taką aferę robić. Nie rób z siebie męczennika.
a zresztą co mnie tooo... naraaaa
widi, ja najpierw pisze zeby nie klasc paki bo za to jest ban w koncu nie kazdy czytal regulaminu to moze nie wiedziec za to ban na godzine to za malo
Zip, ban sie juz skonczyl wiec moze by tak o sprawie zapomniec??
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
michalkorczo007, idz dalej się wypowiadaj w internecie anonimowo jak ci to pomaga
n3m0 napisał/a:
Zip, ban sie juz skonczyl wiec moze by tak o sprawie zapomniec??
mi nie chodzi o to ze mam/miałem bana od tego 0 tylko o to żeby pokazać jak on działa, prowokuje a jak się mu coś odpowie to szuka powodu do zbanowania
michalkorczo007 napisał/a:
dla mnie temat do zamknięcia............
ty masz tu tyle do gadania jakiego masz skila, po raz kolejny ci mówie nie spamuj bo temat nie jest do/o tobie, ty se przeczytaj inne tematy w tym forum i zobacz o co bt zwraca uwage
mi nie chodzi o to ze mam/miałem bana od tego 0 tylko o to żeby pokazać jak on działa, prowokuje a jak się mu coś odpowie to szuka powodu do zbanowania
z innej beczki ale kazdy moze miec zly dzien nawet admin
Kod: 9-08-2009 - 22:29 ucze sie grac WroB!_3 Ja tez sie musze nauczyc : ) Na zawsze
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Wysłany: 2010-03-14, 13:13
ban był słuszny gdzieś było napisane chyba że gra na serwerze= akceptacja regulaminu a sory ja moge kogoś ostrzegać jak ma jakiś do mnie szacunek ja Ci nic nie zrobiłem byłem miły zrobiłem ssy tylko kolesiowi ty odrazu do mnie z mordą i wiesz dobrze że jak by ci ktoś tak wyjechał jak ty mi byś dał bana na tydzień poza tym złamałeś w ciągu 5 min 3 pkt podkładanie paki obraza adma podważanie jego interwencji (w regulaminie wyraźnie jest napisane że od tego jest forum) więc sie ciesz że na godzinę dałem a 0 to ty do brata se możesz mówić bo ja sobie tego nie życzę może i jestem młodszy o te 3 lata ale szacunek sie należy każdemu szczególnie jeśli nic Ci nie zrobił tyle w temacie do zamknięcia jak dla mnie :*
--------------------
widi, bocie już nie wiem w jakim języku do ciebie mówić. nawet nie chce mi się czytać tych twoich wypocin, napisałem wyraźnie w zrozumiałym języku że to jest o tym jak działasz i szukasz dziury w całym 0wcu,[b]n3m0, to ten typ co zwinął mi i wróblowi steamy. najpierw czitował potem porozsyłał lewe linki do społeczności na których był kayloger.
Wez ktoś ta dyskusje skończ ban powinien być i na dłużej miałeś szczęście zip, a i ss'y każdy admin ma prawo zrobić dla pewności to chyba twoje słowa nawet :D
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.