Zgłaszam skarge na Vitiego (bota z ns'a), który uważa się za władce servera, bo karze mi zmieniać nick jak nie miałem żadnego wulgarnego słowa ani nikogo nie obrażałem i cały czas mnie kickował i zapytałem się dlaczego mam zmienić nick i chciałem żeby mi uzasadnił tą odpowiedz a on odpowiedział ze on tak mowi i ban. -.-
a jaki miales nick???
gdziejestespanieprezydenciegdzie...
chyba dzisiaj byl dzien pogrzebu.... wiec daj spokoj zmarlemu.
Twoj nick jest dwuznaczny i budzi mieszane uczucia...
btw... jak dostales bana na 5 minut to napisales do mnie jeszcze o ile dobrze pamietam "pejsie je******"
skarge skladaj na swoja glowe i ograniczony tok myslenia...
a od botow z ns mozesz wyzywac swojego kolege...
prosilem grzecznie... dawalem kicki... nie pomoglo...
a teraz wracam na serw... i za to :pejsie ******" dostajesz bana na 60 minut.
troche kultury i szacunku... a bedzie ok
ochloniesz troche
[ Dodano: 2010-04-18, 23:34 ]
ooooo... wszedlem na serwa i widze ze ezs mi uprzedzil....
szkoda...
I co z tego że dzisaj był pogrzeb. Co tylko jeden jest prezydent na tym świecie? I poza tym nie obrażałem go tylko cytowałem piosenke. A co do ns'a to nie kłamałem i nadal twierdze że jestes botem z ns'a :*
nie chce mi sie z Toba dyskutowac....
albo masz problemy ze soba albo na sile starasz sie byc fajnym....^^
steam tez mam... ale traci mi lacznosc bo slaby net
no ale jesli ty jestes taki fajny i wspanialy to przepraszam....
napij sie zimnej wody to moze Ci przejdzie
Cóż, Viti ma szacunek do śp. prezydenta, to kazał Ci ten nick zmienić. Nie posłuchałeś go, to dostałeś kicka, proste. Zapewne ode mnie też byś bana wychaczył. Trochę szacunku do innych gnojku, i zmień ten wiek w profilu.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.