ViTi, niedokurwiony bocie jesteś na prawdę taki upośledzony?
ViTi napisał/a:
zal mi takich jak Ty
no nie rozpierdalaj mnie pi***olony mnichu z Nazaretu jesteś totalnym 0em jeśli zaprzeczasz chętnie zagram z tobą 1on1 awp/4fun map na esl bez problemu tylko nie pisz nic na bl bo cię wyśmieją je***y kanalarzu, zal to było twojej mamie kiedy cię zobaczyła 1raz, wiem, wiem, terapia ogniem, wygnanie szatana to przykre tematy.
Zobacz jak działasz ktoś ma coś do cb = ban sory cię bardzo pizdo nie wiem jak inni ale ja na pewno już nie będę grać na tym serwerze bo to zwyczajnie jest mijanie się z celem, gdy ty robisz co ci się podoba a ktoś napiszę skargę na forum to ma bana i na serwerze i na forum ;o
tak na prawdę wiem co cię boli Pomógł: 1 raz i te 6 warnów na prawdę dają do myślenia... jesteś w swoim świecie i baw się w nim dalej poszukaj se jakiegoś fajnego chłopaka ;*
http://serwer.slupsk.pl/pociskator2,u,1987.htm boski jesteś
to mnie pocisnales....
takich kablowych napinaczy jak ty jest wiele.... w kolejce sie ustaw chlopaku
szef napisał/a:
chętnie zagram z tobą 1on1 awp/4fun map na esl
kolejny z rodziny swoje sprawy zalatwie przez CS'a - odejdz od monitora... zmien okuliste
szef napisał/a:
Zobacz jak działasz ktoś ma coś do cb = ban sory cię bardzo
teraz Ci wyjasnie o co tu chodzi... bo widocznie jestes zbyt glupi zeby zrozumiec.... ktos dostaje ss'y i ma dac je wg wzoru. wszystko oki.. ale jakies emo czy co tam musi sie wcisnac... zeby jeszcze normalnie... a tu jakies wyzwiska "pedaly" do H@... admini wyliza czekolade...
wez tak na spokojnie przeczytaj co napisales pod tematem ssow Aneczki i pomysl chwile...
nie pomaga... lyknij zimnej wody i zastanow sie raz jeszcze....
co ty soba reprezentujesz??? kim ty ku*** jestes??? prostakiem/chamem z ulicy???
tak jak pisales to mozesz sobie w domu do rodzenstwa lub rodzicow... tu nie ma chlewu kolego
Wysłany: 2010-10-30, 20:36 to ja Emq - Reaktywacja ;D
viti prawda do ciebie nie dociera dysmózgu pi***olony... tylko lizodupy przyznaja ci racje mniam mniam pyszna czekolada.... "Pociskator" to było mistrzowskie ;D To sie nazywa prawdziwy Polak. A nie takie fujary je***e które sie boją odezwac i liżą dupsko adminom...
Nie ma co tego dalej ciągnąć .. viti zgasił bym cię, ale gówno sie nie pali...
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
viti prawda do ciebie nie dociera dysmózgu pi***olony... tylko lizodupy przyznaja ci racje mniam mniam pyszna czekolada.... "Pociskator" to było mistrzowskie ;D To sie nazywa prawdziwy Polak. A nie takie fujary je***e które sie boją odezwac i liżą dupsko adminom...
Nie ma co tego dalej ciągnąć .. viti zgasił bym cię, ale gówno sie nie pali...
no dobra... jedno wiadome... czytac ze zrozumieniem nie potrafisz.. no i myslisz slabo
takie pytanie.. po co te konta zakladasz i piszesz dalej te posty??? dowartosciowac sie chcesz??? chcesz byc fajny czy jak???
chlopaku ogarnij temat ze nie jestem twoim waflem z podworka i nie bede sie licytowal kto wiecej razy napisze ku*** albo po***any... nie ten poziom chlopaku... szkola szkola szkola
jaraj sie i gas co chcesz...
nie ta liga chlopaku... do kolejki
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.