No to jest fascynujące ... Ban = Powód "Lamisz" Gdyz nawt nie zaczełem gry... przed banem mnie kickował... I ty jestes adminem ;o ... a co do tematu ss-ów Aneczki, to Ciebie chyba stary molestuje.. i to nie jest żart ... wyjeżdzasz mi tu z tematem du**-kupy i wogóle co to ma byc.... jak masz patologie w domu to Ewa Drzyzga chetnie z tobą o tym porozmawia, bo o tym trzeba rozmawiac, moze ci pomoze.. Spróbuj.. Wierze w to ze jej sie uda... Moze kiedys bedziesz zwykłym normalnym chłopcem... Pozdrawiam Emq = )
Tak sobie chodzilem po tym forum i czytalem tematy i dochodze do wniosku ze jeden admin wchodzi w du** drugiemu, zawiało tu pedalskim podejsciem, macie fajny server dobrze sie na nim gra mały ping dobra atmosfera, admin są kiedy potrzeba tylko przydał by sie tu szacunek dla graczy bo wy go wogóle nie macie... i nie mam zamiaru tutaj z wami dyskutowac poprostu sami o tym pomyślcie czy tak nie jest.... moze wtedy dojdziemy do porozumienia...
[ Dodano: 2010-10-30, 15:45 ]
acha dodam jeszcze ten o to dowód:
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2010-10-30, 15:46
To raczej ty nie masz szacunku do adminów. Jezeli chodzi o temat aneczki to musiałeś się wpierniczać że tak powiem? i sie spinać chociaz temat nie dotyczył Ciebie. Jest takie coś jak instrukcja wrzucania ss i należy sie stosować do tego, i każdego to obowiązuje
Co wyście się go tak czepili ?
Długo gra, miło się z nim rozmawia, nigdy się nie spinał.
W sumie em[q] 5 minut to też niedużo na zakładanie tematu. Podajcie sobie ręce na zgodę !
smieszy mnie taki typ ludzi...
kozaki kablowe z encykl w reku^^
napisze to tak....
wbijam w Ciebie i nr 3 tez Ci wbijam
jesteś nadzwyczaj uparty i wręcz bezczelny, a twoje obraźliwe teksty urągają jakimkolwiek standardom (myslisz ze masz 21 to przebijesz glowa każdy mur??)
ten nr 3 wbijam Ci za brak kultury powimow 2 warnow
bedziesz mial 3... i przestaniesz pisac na forum - nie bedzie skargi
a na serwie i tak dost 14 dni za obraze
pzdr cwicz z tata
no i wkracza pociskator, a więc zacznę od tego że to moje podwórko
zacznyman. ViTi, nie dopierdalaj się do wszystkich wielki moderatorze, gdy ktoś coś napisze co ci się nie podoba odrazu dajesz mu warny aby nie mógł komentować twojego dziecinnego zachowania.
jesteś je***ym botem któremu się za dużo wyobraża i jak patrzę na twój nick to aż mnie sranie łapie, bez kitu spuść się czasem to na prawdę pomaga....
Chłopak sobie wchodzi na serwer żeby sobie pograć i już na samym starcie dostaje kicki i bany więc czego siędziwisz że jest wkurwiony? ma prawo napisać co o sądzi o tobie i twoim zachowaniu więc uważaj sobie bo ktoś cię kiedyś znajdzie i tak wyrucha że nie będziesz wiedział gdzie góra gdzie dół.
no i wkracza pociskator, a więc zacznę od tego że to moje podwórko
zacznyman. ViTi, nie dopierdalaj się do wszystkich wielki moderatorze, gdy ktoś coś napisze co ci się nie podoba odrazu dajesz mu warny aby nie mógł komentować twojego dziecinnego zachowania.
jesteś je***ym botem któremu się za dużo wyobraża i jak patrzę na twój nick to aż mnie sranie łapie, bez kitu spuść się czasem to na prawdę pomaga....
Chłopak sobie wchodzi na serwer żeby sobie pograć i już na samym starcie dostaje kicki i bany więc czego siędziwisz że jest wkurwiony? ma prawo napisać co o sądzi o tobie i twoim zachowaniu więc uważaj sobie bo ktoś cię kiedyś znajdzie i tak wyrucha że nie będziesz wiedział gdzie góra gdzie dół.
@up podoba mi się 1 post ^^
mam adma i moderatora i sie tym jaram.....
nie spie dniami i nocami... siedze przed monitorem i czekam komu dac bana/warna
moje zycie jest nudne... ale tutaj wiem ze jestem kims
na serwie pisze na bialo na srodku ekranu bo jestem fajny, czuje ze mam moc!!!!
jaram sie tym... dzieki temu mam internetowych kumpli... bo takich w realu juz nie mam:p - ale to malo wazne
cale moje zycie to serwer.slupsk
chce zostac H@ ale do tego musze jeszcze poczekac.....
Viti jaka życiówka xd proponuje to zamknąć bo to co ta patologia tu wypisuje odstrasza graczy ;<
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.