Wysłany: 2010-12-02, 15:08 Wasza ulubiona kategoria gier i gra
Jaką macie ulubioną kategorię gier? I odrazu dodajcie do tej kategorię swoją ulubioną grę w tej kategorii ;] (można zaznaczyć 3 razy)
Ja zaznaczyłem:
Wyścigi - Need for speed Most wanted / obecnie ściągam Pure
Akcja: Call of duty 4 modern warfare/ CS 1.6 / GTA IV tylko zapisywać się nie da i usunąłem
Platformowe: Kapitan Pazur (na starym kompie to był hit) / SHANK pobiorę to za kilka dni tylko 2 GB
Edit
Poprawiony tytuł
--------------------
Ostatnio zmieniony przez Battle 2011-01-11, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
Strategia- Age of empire cala seria
Akcja GTA cala seria
Wyścig coilin mcreally seria do tego można doliczyć tez grida ci sami twórcy ten sam silnik i w ogóle
Battle chodzi ci o test drive? To ta 2 chyba jeszcze nie wyszła. Zapomniałem dodać jeszcze że lubiłem grać w Dragon age ;] A co do Battlefielda to ty może będziesz wiedział jaki mam problem, minimalne wymagania spełniam a w zalecanych mam tylko za cienki procesor i video card a wszystko mi się tam tnie niebo ma różne kolory itp.
Ostatnio miałem zagrać, bo kolega kusił, ale odpadłem po obejrzeniu gameplaya.
Najlepsze jest w tej grze to, że wygląda jak kupa i 5 metrów mułu, a zajmuje ponad 1gb. Wątpię aby w tej grze taki duży świat był.
@down: Wow to nie strategia ;P
Ostatnio zmieniony przez Wróbel 2011-01-11, 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.