Witam. W nawiązaniu do pomysłu Kuliego, a mianowicie meczu TP vs. DM pomyślałem, że można by stworzyć taką tradycję, że np. zawsze w niedziele o 19.00 gramy spara. Wyniki by się gdzieś zapisywało i np. raz na miesiąc ogłaszało zwycięzców (zarówno team jak i indywidualnych) Pierwszeństwo gry zawsze mieliby Ci, którzy grają na codzień + rezerwa.
Też mialem podobny pomysl.
zorganizowac drabinke np 3v3, ogarnac do tego strone (takie male clanbase), umawiac sie miedzy soba i grac :)
Tylko, że to chyba dużo roboty, a ja na robienie stron juz nie mam czasu :)
Tylko, że to chyba dużo roboty, a ja na robienie stron juz nie mam czasu :)
Nie koniecznie trzeba stronę robić, można zawsze nowy dział zrobić na forum. Tylko trzeba ludzi którzy by się naprawdę tym zajęli, bo ja nie bardzo mam czas. Serwer też może bym jakiś załatwił do tego.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Moim zdaniem pierwszeństwo powinni miec gracze z Top15 ... Wiadomo jako drużyna musimy wygrywac ; ).
nie moze byc tak bo kazdy chcialby sobie pograc :) Moim zdaniem powinno byc co tydzien taki oglaszany turniej i poprostu kapitanowie wybieraja sklady :) moze zostawic taki sam albo zmienic, a na koniec miesiaca ogloszone wyniki :D TP win :P
a ja mam troche inna wizje.
Chodzi o to, że zawsze ciężko będzie zebrać skład, jak beda druzyny 5-osobowe. Gdyby zglosilo się kilka drużyn 3-osobowych (STAŁYCH, "klany"), to latwiej byloby sie dogadac kto z kim kiedy gra. Normalna liga/ladder/drabinka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.