Wysłany: 2011-09-17, 15:17 Większe kary.
Cześć wczoraj o godzinie 23:30 weszło na serwer dwóch "idiotów", którzy zaczęli we wszystkich strzelać. Po paru minutach "Bolek" jednego z nich zbanował ale drugi został.
Najpierw jak mnie zabił nie mogłem go zbanować tylko jedynie zabić w next rundzie itp.. Drugi raz też mnie zabił to mogłem go zbanować tylko na 120 minut.
Prosiłbym o zwiększenie kary dla takich dzieci, którzy co przychodzą ty po to, żeby popsuć grę.
Wysłany: 2011-09-17, 18:28
Wieszcz napisał/a:
A jak ktoś przez przypadek zabije to ma też dostać większą kare? Jest dobrze.
Wieszcz ale jak ktoś przez przypadek zabije to raczej nikt mu kary nie da. Ale jak ktoś widzi, że stoi 4 z drużyny i "specjalnie" im rzuci HE i nawet nie przeprosi... To kara się należy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.